Girls in Airports

11. nov
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19.00.

11. november
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19.00.

Arrangementet er afholdt

NY DATO: den 11. nov. 2021.
Refunderingsfrist 15/03/2021

Der er helt ny musik med i bagagen, når Girls in Airports fyrer op for jazzmusikken i Pavillonsalen.
Vi glæder os til at præsentere lækre, nye sprøde jazztoner fra det danske indie-jazzband Girls in Airports. Med i bagagen har de fire musikere og komponister nemlig deres spritnye album Dive, som udkom i november 2020. Og publikum kan godt glæde sig, for bandet har atter formået at tænke nyt på deres sjette album, der bærer titlen Dive. Her dykker Girls in Airports ind i sig selv og ned i musikken, og de glæder sig til at fremføre de nye numre live i Pavillonen.
På albummet ’Dive’ dykker de fem musikere i bandet Girls in Airports ind i sig selv og ned i musikken. Som noget nyt er melodierne ikke bærende i musikken, men optræder i stedet som kollektive forløb, der afspejler sindets bevægelser mellem lys og mørke, liv og død, optimisme og mismod.

Lyduniverset er en videreudvikling af bandets genreløse lyd, men bevæger sig mod mere udsvævende passager og psykedeliske stemninger. Musikken tager kompositoriske vandringer i sindet og åbner op for en eksistentiel abstraktion, der afspejler, hvordan de fem bandmedlemmer i mødet med musikken dykker ned i noget, der er større end dem selv og transcenderer dem fra et jeg til et vi.
Musikken er skabt ud fra en indre nødvendighed og markerer en frisættelse af bandets lyd, hvor ideerne pibler frem på en måde, der er ny i bandets musik. Lyduniverset er en videreudvikling af bandets genreløse lyd, men bevæger sig mod mere udsvævende passager og psykedeliske stemninger.
Musikken tager kompositoriske vandringer i sindet og åbner op for en eksistentiel abstraktion, der afspejler, hvordan de fem bandmedlemmer i mødet med musikken dykker ned i noget, der er større end dem selv og transcenderer dem fra et jeg til et vi. Med en mindre melodisk lyd og en mætning af følelser, stemninger og selvstændige fortællinger tages lytteren med på denne rejse ind i musikken og ind i sig selv.

Albummet er indspillet over fem dage i Black Tornado på Refshaleøen i København, og musikken er mixet af John Fomsgaard og Jens Ramon og masteret af Noel Summerville.

OM GIRLS IN AIRPORTS:
Det danske band Girls in Airports er bosat i København og er en af få unge, danske indie-jazzbands, som er lykkes med at slå igennem i udlandet. I Tyskland repræsenteres de af et af landets førende bookingselskab og spiller for fyldte koncertsale, hvor end de kommer hen. Bandets musik er tidligere udgivet på det britiske label Edition Records, heriblandt albummet ’Live’ fra 2017. Bandet har turneret i lande som USA, Kina, Brasilien, og i det meste af Europa.

Bandet består af Martin Stender på saxofon, Mathias Holm på keyboards, Victor Dybbroe på perkussion og Anders Vestergaard på trommer.


Pavillonsalen - Cafeopstilling

Unummererede pladser

Dørene åbnes kl. 19.00.
Billetpris 165,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillionen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 165 kr

Sted Pavillonsalen

Pladser Unummererede pladser

Arrangør Pavillonen