Girl on Bikes feat. Thomas Buttenschøn

16. okt
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

16. oktober
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Arrangementet er afholdt

Thomas Buttenschøn og den rutinerede Aarhus-funkgruppe Soul Glo er gået sammen og har skabt bandet Girls on Bikes. Første single ”Velkommen i Klubben Igen” byder på danseværdig popmusik, funky bas-riffs og 80’er vibes, indsvøbt i en nutidig og moderne produktion. Om singlen fortæller Thomas: ”Vi håber, at singlen kan blive et sommer-soundtrack under genåbningen af Danmark – for i denne tid handler det om at finde nogle lyspunkter, og behovet for at være fælles om noget med nogen, er større end nogensinde før, og det er jo det, musik kan. Jeg glæder mig helt vildt til at stå på scenen igen og synge Velkommen i Klubben Igen”

Bandet med det overraskende navn
Den aarhusianske funkgruppe og Thomas havde i længere tid snakket om at lave et fælles band, og til sidst mødtes de fem unge mænd i Aarhus og begyndte at jamme. Sammen blev de til bandet med et noget overraskende navn, Girls on Bikes.

”Jeg fik idéen til navnet, da jeg var i USA for at optræde. Jeg snakkede med en amerikaner og fortalte, at jeg er fra Danmark, hvorefter han så gravalvorligt på mig og sagde: 'I've been to Denmark. What I love the most about Denmark is Girls On Bikes." griner Thomas Buttenschøn og fortsætter:
"Jeg syntes, det var sjovt, og hvis der er noget, vi i bandet gerne vil med vores musik, så er det at få folk til at have det sjovt. Folk fortjener at være i godt humør igen."
Girls On Bikes laver musik, der kan få folk ud at danse. Musik som giver god energi og får smilene frem.
GIRLS ON BIKES udgav debutsinglen 'Velkommen i Klubben' 29. maj 2020 og består af:
•Thomas Buttenschøn - Vokal
•Mark Chemnitz-Laustsen - Keyboard
•Henrik Møller - Bas
•Eddie Jarl - Trommer
•Søren Heller - Guitar

Pavillonsalen

Unummererede pladser

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 130,- kr. / i døren 150,- kr.
Billetpris for UNGBILLET - under 22 år i forsalg 100,- kr. Gyldigt ID medbringes.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillionen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris 130 kr

Sted Pavillonsalen

Pladser Unummererede pladser

Arrangør Pavillonen