Gintberg - Død eller leende

22. sep
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

22. september
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Arrangementet er afholdt

I samarbejde med Kysthotellet tilbyder vi fordelagtige priser på jeres overnatning. Enkeltværelse 595 kr. / Dobbeltværelse 795 kr.

Brug kampagnekoden: pavillonen

GINTBERG ”DØD eller LE-ENDE“ - NYT COMEDYSHOW

Danmarks altfavnende comedy-enspænder Jan Gintberg er tilbage på scenerne! Improvisationens og de skæve betragtningers mester er på vej med håb, latter og absurditeter fra det levede liv!
Død eller Leende er et stærk satirisk og personligt show. Om at huske ikke kun at overleve men også leve, imens man overlever. Inklusive bizarre afstikkere til alt fra magtliderlig frugt, Glyngøre håndsprit, presse, politik, procenter, privilegieblindhed og andre ting med ’p’. Og så er der jo gudskelov blevet en del mere at tale om i den evige, og nu også hidsige polokamp mellem kønnene.

”Som min kloge moster altid siger: ’Kvinder er fra Venus og mænd er fra centerpubben...’ Det er klart, vi bliver nødt til at kunne grine af vores forskelligheder for overhovedet at kunne holde hinanden ud”, slutter Gintberg, endelig iklædt tidens tern og tophue.

”Jeg betragter det som min livsopgave som komiker at minde folk om, at grinet er et ret unikt smøremiddel, vi mennesker har udviklet. Efter en af de mere triste og langstrakte perioder i historien, er det tid til at vi kommer ud af ekkokamrene og vælger mellem latteren eller et forholdsvis trist liv i sort/hvid,” siger Jan Gintberg og fortsætter: ”Jeg har set og oplevet nok til, at jeg med sikkerhed kan sige, at det er lige så fint at forsøge at finde glæde i alt livets galskab fremfor at sætte sig til at krepere med hængende mundvige. Og nu må I have mig undskyldt; jeg har piller, der skal spises”, siger Gintberg fra sin træningslejr et hemmeligt eksotisk sted - nærmere betegnet en garage i en forstadskommune i Danmark.

Sidst vi mødte Gintberg på landets comedy-scener var i 2018, hvor han redede verden (med ét blødt D). Lige nu har DR1-seerne fornøjelsen af Gintberg i hans nye serie “Gintberg og de sidste Patriarker”. Og i efteråret kunne de følge med i jagten på lokale opfindere i ”Gintberg, Eskelund og den Dybe Tallerken”. Det er med andre ord en både travl og erfaren herre, der glæder sig til at lægge vejen forbi Pavillonen og sprede ordet om de lattermilde og underfundige betragtninger af verden omkring ham. Vi advarer mod, at det efter showet kan være svært at beholde sit dårlige humør.

Centersalen Nummererede pladser

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 420,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 420 kr

Sted Centersalen

Pladser Nummererede pladser

Arrangør Pavillonen