GEO - SØN AF EN PSYKOPAT

02. okt
kl. 19:00

Dørene åbnes kl. 18:00.

02. oktober
kl. 19:00

Dørene åbnes kl. 18:00.

Arrangementet er afholdt

I samarbejde med Kysthotellet tilbyder vi fordelagtige priser på jeres overnatning. Enkeltværelse 595 kr. / Dobbeltværelse 795 kr.

Brug kampagnekoden: pavillonen

Komikeren Geo tager på Danmarksturné i 2021 om livet som søn af en psykopat
Geo tager sin succesfulde podcast Kan Man Tilgive en Psykopat et skridt videre, når han i 2021 drager på turné med sit nye onemanshow Søn af en Psykopat, hvor den jyske komiker med et humoristisk tvist endnu engang vender tabubelagte emner.
Hvordan er det at være barn af en psykopat? Hvordan handler en psykopat? De spørgsmål svarer Geo på humoristisk vis ved at fortælle om sine egne erfaringer med en psykopatisk far.
Søn af en Psykopat er en vanvittig tragisk - og ikke mindst komisk - beretning om Geos forhold til sin psykopatiske far. Historierne i showet er lige så morsomme, som de er ekstreme og tankevækkende. Når man hører dem, er man ikke i tvivl om, at Geos far var psykopat.

Showet er bogstaveligt talt skrevet i blod og tårer, og på vildeste humoristiske vis jonglerer Geo med disse skrøbelige og tabuiserede oplevelser, som tegnede de første 40 år af hans liv.
”Et monster som min far findes derude i så mange afskygninger. Jeg overvandt monsteret i mit liv og lærte at spotte en psykopat på den hårde måde. Og nu hvor det hele er på den anden side, fremstår mange af oplevelserne som psyko-sjove og er så utrolig befriende at grine af.”

Den erfarne komiker har været med i et hav af tv-produktioner, podcasts og radioprogrammer, siden han startede sin karriere i 1996. Geo er desuden foredragsholder og forfatter af to bøger Hva’ Så Nu (2015) og Ikk’ For Sjov (2018). Han har leveret stærke comedy-shows siden 2002, hvor han b.la. optrådte med stand-up showet Den ægte vare, og har siden lavet Geo’s Garage (2006), Mit Indre Dyr (2009), Kemo og Comedy (2014) og Hva’ så nu (2018) med Thomas Skov.

Om Geo
Christian Geo Heltboe, bedre kendt som Geo, har haft sin helt egen plads i dansk stand-up i over 20 år. Efter at have vundet DM i stand-up i 2000 blev han kendt for sin gakkede, improviserende og lettere maniske stil, der sammen med et stort, viltert hår gav ham en småbizar hulemandsfremtoning, og to år senere slog han sit navn fast som en af Danmarks sjoveste komikere i stand-up showet ’Den ægte vare’, hvor han optrådte med Rune Klan, Jacob Tingleff, Mick Øgendahl, Anders Matthesen og Carsten Eskelund.

Så hvad får du med Geo? Grin, galskab, groteske bevægelser og genial timing. Intellektuelle betragtninger og absurde indfald. Ærlighed og overraskelser. Geo er som ingen anden på den danske stand-up scene, og som publikum får du føde til både hjernevindingerne og lattermusklerne, når han indtager scenen.

Vi ses i Pavillonen

Centersalen Nummererede pladser

Dørene åbnes kl. 18:00.
Billetpris 265,- kr. / i døren 285,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 265 kr

Sted Centersalen

Pladser Nummererede pladser

Arrangør Pavillonen