Fries before guys - LIVE

19. mar
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

19. marts
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Arrangementet er afholdt

I samarbejde med Kysthotellet tilbyder vi fordelagtige priser på jeres overnatning. Enkeltværelse 595 kr. / Dobbeltværelse 795 kr.

Brug kampagnekoden: pavillonen

’Fries Before Guys’ er en super populær podcastduo, der taler om alt det, der er svært ved at være ung kvinde. Med over 5 million downloads af podcast serien kommer Nanna og Josephine nu til Pavillonen i Grenaa. Nanna og Josephine er to kvinder, der har utroligt meget på hjerte. Tonen er som altid direkte og ærlig, og aftenen vil byde på overraskelser og nye indslag i deres velkendte univers. Vi prøver i Pavillonen her noget helt nyt der taler ind i teenagerens univers med de to populære og troværdige piger

“Det bliver mellem os” er et samtale-show, der nysgerrigt undersøger venskabsrelationer i et liv og samfund, hvor parforholdet ofte bliver ophøjet til den vigtigste relation. Hvilken rolle spiller venskabet livet igennem, og er der en grænse for, hvor tæt man kan komme på hinanden som venner?

Bag den populære fredagspodcast Fries Before Guys står den nordjyske venindeduo Nanna Hovgaard, 28 år, og Josephine Kuhn, 26 år. Siden 2016 har lytterne kunnet tune sig ind i deres fælles samtaleunivers, der er kendt og elsket for at give et lige dele rørende, rammende og hylende morsomt indblik i deres venskab og livet som unge kvinder i dagens Danmark. Podcasten har i skrivende stund mere end 5 millioner downloads og var som den eneste uafhængige podcast nomineret til en Zulu Award for Årets Lyd i 2019.

I maj 2019 udgav de bogen “EN SOM OS” på forlaget Gyldendal, der hurtigt strøg til tops på boghandlernes bestsellerlister og fik en flot modtagelse af pressen såvel som læserne
Deres podcast består af mere end 100 timers båndede samtaler, men nu slukker de optageren, for at se, hvad der sker, når erkendelserne og fortællingerne ikke kan redigeres eller klippes ud. Vil det lykkes dem at finde ind til den ultimative sandhed om dem selv og verden?
Populær podcast live i Pavillonen
Igennem de seneste tre år har duoen i deres podcast og til live-events arbejdet på at skabe et sprog og en samtale om alle de udfordringer og følelser, der relaterer sig til at være ung kvinde i Danmark. De insisterer på, at vi skal kunne sige alt højt. Deres mission er at skabe et fællesskab omkring de vigtige samtaler og de inviterer altid deres lyttere helt med ind under huden.
Feminister, angstanfald og fuckboys
De to kvinder er begge feminister, altid hudløst ærlige, og er ikke bange for at tage plads. De lider begge to af angst, har flere uddannelsesfiaskoer bag sig og er generelt mere end almindeligt bekymrede.
Sidste år viste en omfattende rapport fra Sundhedsstyrelsen, at danske kvinder mellem 16 og 24 år er den gruppe i Danmark med dårligst mentalt sundhed.
Samme undersøgelse viste også, at ensomheden blandt yngre kvinder er stor.
26-årige Josephine Kuhn og 28-årige Nanna Hovgaard har været tætte veninder, siden de lærte hinanden at kende på Aalborghus Gymnasium for 10 år siden.
De har fulgt hinanden gennem hele gymnasiet, droppede uddannelser, afslag fra musikkonservatoriet, utallige angstanfald, forliste forhold, one-night-stands, fuck boys, ulykkelige forelskelser, brudte venskaber, adskillige drukture, en klinisk spiseforstyrrelse, psykologhjælp, dødsfald, udlandsophold og flytninger. De startede Fries Before Guys i januar 2016 og podcasten er i dag en af danmarks mest succesfulde uafhængige podcasts.


Centersalen Nummererede pladser

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 225,- kr. / i døren 250,-
Billetpris for UNGBILLET - under 22 år i forsalg 165,- kr. Gyldigt ID medbringes.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris 225 kr

Sted Centersalen

Pladser Nummererede pladser

Arrangør Pavillonen