Frekvens

11. sep
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

11. september
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Arrangementet er afholdt

I Pavillonen er vi stolte af at være med til at støtte, udvikle og give de bedste muligheder til de spirende musiktalenter og glæder os til denne aften at byde velkommen til en spændende koncert med hele 3 bands: At Ease, Viadukt og Snow in July. 

At Ease er et ungt band, som består af 4 medlemmer. De har gennem det sidste års tid spillet koncerter på en masse små og store scener rundt i Danmark, og har medvirket i alt fra lokalarrangementer til at opvarme for Ida Nielsen. Hvis du vil have en energisk og autentisk lytteoplevelse så giv At Ease et lyt. En At Ease koncert består af en bred vifte af lydindtryk, med udgangspunkt i upbeat R&B og en funket energi. Forvent lækre R&B-inspirerede ballader som “Pillow Paradise”, og medrivende diskofunk i “If it’s really you”.

Viadukt er et helt friskt, nyligt opstartet band med rødder i Grenaa.
Viadukt er lyden af 6 drenge, der spiller en variant af indie, der bevæger sig i grænselandet mellem pop og rock.
Lyden er til tider indadvendt og melankolsk med atmosfæriske lydflader, og andre gange imødekommende og let indtagelig med poppede, insisterende (på den gode måde) klange. Teksterne skifter ligeledes mellem det eksistentielle og dybtfølte, og det umiddelbare og sødladne.
Viadukt vil både lulle dig i søvn, og vække dig til en favnende lyd af lune, surfy vibes.

Snow in July er et musikalsk projekt, som blev grundlagt i 2016. Duoen blev dannet med et ønske om at starte et rockband, men har sidenhen udviklet sig til et projekt, der tager udgangspunkt i at skrive umiddelbare og hudløst ærlige indieballader. Med guitar riffs, og en fortællende vokal som grundstenene, rammer Snow In July en lyd, som er ligeså let tilgængelig, som den er dybtfølt.

Pavillonen er en del af det musikalske talentudviklingsforløb Frekvens Tour 2020 – en mulighed for midtjyske bands og unge musikere i alderen 15-25 år, der skriver deres egen musik, og som er klar til at spille for et nyt publikum på de større danske spillesteder.
Et panel af midtjyske spillesteder har udvalgt de 9 bands eller artister, som hver især spiller koncerter sammen med to andre bands på tre forskellige spillesteder.

Udover at komme ud og spille, bliver de 9 udvalgte bands også præsenteret for en række forskellige workshops, der kan hjælpe dem med at udvikle deres musik, deres sceneoptræden og klæde dem på til at forstå musikbranchen generelt.

Frekvens Tour koncerterne kan i september 2020 opleves på følgende spillesteder: Fermaten i Herning, Paletten i Viborg, Kulisselageret i Horsens, Kedelhuset i Silkeborg, Generator i Ringkøbing, Subhuset i Holstebro, Pavillonen i Grenå, Turbinen i Randers og Bakkehuset i Ikast.

Frekvens Tour er støttet af Region Midtjylland.

Pavillonsalen

Unummererede pladser

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 50,- kr. / i døren 65,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillionen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris 50 kr

Sted Pavillonsalen

Pladser Unummererede pladser

Arrangør Pavillonen