Frekvens tour 2021

23. sep
kl. 20:00

23. september
kl. 20:00

Arrangementet er afholdt

I samarbejde med Kysthotellet tilbyder vi fordelagtige priser på jeres overnatning. Enkeltværelse 595 kr. / Dobbeltværelse 795 kr.

Brug kampagnekoden: pavillonen

Frekvens Tour er målrettet midtjyske bands og musikere i alderen 15-25 år, der skriver deres egen musik, og som er klar til at blive guidet på vejen til de større midtjyske scener. Det hele kulminerer, når de udvalgte bands i efteråret 2021 tager på turné rundt til ni spillesteder i regionen. I Pavillonen kan du opleve KRYD, Metanoia og Gustav Bjerrum.
KRYD er et band bestående af fire kvindelige forsangere, der har spillet sammen i 1½ år. Bandet har i 2021 udgivet to singler, og har derudover spillet en længere koncertrække på spændende spillesteder som Vibstock Festival, Operaen Christiania, Mellemrummet til institutioner som Skibelund Efterskole, Oure Højskole og FGU.

Metanoia er et band bestående af 4 unge drenge fra Horsens. Med pop i hjertet og rock helt ud i fingerspidserne spiller vi alt fra de mere stille numre, til de hårdere ballader, og blander vores individuelle spillestile ind i mellem.

Gustav Bjerrum laver popmusik med dyb inspiration hentet i den Afro-Amerikanske musiktradition. Gustav sparker selvhøjtideligheden til hjørne og starter en fest. Sammen med bandet inviterer de alle ind til festen med cathcy melodier, fede arrangementer og funky grooves.

Frekvens Tour er ikke kun med til at skabe givende arrangementer for regionens unge. Frekvens Tour er også med til at støtte og udvikle de unge musikalske talenter i nærområdet ved at give dem muligheden for at komme ud og spille i professionelle rammer.

I efteråret giver ni spillesteder i Midtjylland unge bands muligheden for at deltage i et målrettet upcoming forløb og spille på store scener med professionel lyd og lys. Projektet udspringer af et netværkssamarbejde mellem spillestederne med støtte fra Region Midtjylland. Der er udvalgt ni bands/artister, som hver især spiller koncerter sammen med to andre bands på tre forskellige spillesteder. Op til koncerterne får musikerne et workshopforløb, der ruster dem til at klare den danske musikbranche fremadrettet.
Frekvens tour 2021 er støttet af: Region Midtvest, musikerorganisationen ORA, koncertturnéen Plekter, samt bandudviklingsprojektet AuditionDays.

Pavillonsalen - Cafeopstilling

Unummererede pladser

Dørene åbnes kl. 19.00.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillionen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris Fri entre

Sted Pavillonsalen

Arrangør Pavillonen