Foredragspakke: Manden bag Mr. James + Muldvarpen

06. sep
kl. 19:00

Dørene åbnes kl. 18:00.

06. september
kl. 19:00

Dørene åbnes kl. 18:00.

UNDERCOVER I NORDKOREA
2 UNIKKE FOREDRAG – 1 SAMLET PRIS

Muldvarpen – undercover i Nordkorea er historien om en dansk førtidspensioneret kok, der som en anden muldvarp i løbet af 11 år infiltrerer et af verdens mest brutale diktaturer og dokumenterer alt med kamera. Styret af dokumentaristen Mads Brügger hvirvles Muldvarpen ind i hemmelige planer om oliesmugling, narkotika og højteknologiske våbensystemer. De sidste 4 år af sit virke som muldvarpen får han en makker – den falske milliardær Mr. James. Sammen ender de to med reelle kontrakter med aftaler om våbenhandel og produktion af metamfetamin.

Manden bag Mr. James – Tirsdag 6. september kl. 19.00 – Kr. 270,-

Her kan du opleve Jim Latrache fortælle sin usædvanlige livshistorie med en turbolent barndom, en ungdom i Fremmedlegionen, tiden som jetset kokainpusher, fængselsdom og kærligheden, der fik ham til at blive lovlydig. Og tiden som familiefar, mens han var undercover som Mr. James og kom uhyre på magtfulde kriminelle fra store dele af verden.


Muldvarpen - Tirsdag 22. november kl. 19.00 – Kr. 295,-

Du kan også høre Muldvarpen Ulrich Larsen berette om sin surrealistiske og intense rejse, hvor han kommer helt tæt på toppen af magten blandt ekstreme kommunister – noget som CIA i 20 år har forsøgt uden held. Hvad får en almindelig familiefar fra Vestegnen ved København til at bruge 11 år af sit liv på at infiltrere det nordkoreanske styre?

Køb denne pakke med billet til begge foredrag:
Manden bag Mr. James og Muldvarpen til en samlet pris kun kr. 500,-


Vi ses i Pavillonen

Centersalen Siddepladser

Dørene åbnes kl. 18:00.
Pakkepris 500,- kr.

Se mere

Pris 500 kr

Sted Centersalen

Pladser Siddepladser

Arrangør Pavillonen