Folkeklubben - mere end en klubtur

01. dec
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19.00.

01. december
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19.00.

Arrangementet er afholdt

Folkelkubben har en lang og fed historie i Pavillonen. De har optrådt her helt i starten af deres virke og mange publikummer har været med i klubben helt fra start – der er igen noget at glæde sig til.

Folkeklubben udgiver nyt album til foråret og optræder i Pavillonen med ny stor koncert Under titlen ’Mere end en klub tur’.

Det er gået stærkt for Folkeklubben de sidste par år. Det brede gennembrud kom med hits som ’Fedterøv’, Suspekt-samarbejdet ’Danmark/Danmarksfilm’ og albummet ’Sort Tulipan’.
Seneste udspil ’Børn af den tabte tid’ strøg direkte ind som nr. 1 på albumhitlisten, og sendte klubben forbi en udsolgt KB Hallen og store koncerter på plænerne i Tivoli i København og Friheden i Århus.

Nyt album
Bandet har brugt vinteren 22/23 i pladestudiet og således rammer landets spillesteder til efteråret med et spritnyt album i ryggen. 11 nye sange. Den sjette plade på bare 12 år. Første udspil fra det nye album forventes at falde i starten af marts, og hele albummet forventes på gaden slut april.

Hvem er Folkeklubben i 2023?
- ”Vi er mere end en klub! Søger du et mere fyldestgørende svar, finder du det på dit lokale spillested til efteråret. Vi glæder os til at spille den nye plade, hits og sange fra bagkataloget. Det var sjovt at spille i en arena som KB-Hallen, men nu glæder vi os til at genbesøge de byer og spillesteder som har givet os så store oplevelser og gjort Folkeklubben til det, vi er i dag - et orkester i bevægelse.”, lyder det fra Kjartan Arngrim, Rasmus Jusjong og Rasmus Dall.


Centersalen ståpladser

Dørene åbnes kl. 19.00.
Billetpris 350,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris 350 kr

Sted Centersalen

Pladser ståpladser

Arrangør Pavillonen