FABRÄK - LYT NYT FORÅR 2023

25. mar
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19.00.

25. marts
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19.00.

Arrangementet er afholdt

I samarbejde med Kysthotellet tilbyder vi fordelagtige priser på jeres overnatning. Enkeltværelse 595 kr. / Dobbeltværelse 795 kr.

Brug kampagnekoden: pavillonen

En del af Klub LYT NYT forår 2023.

DMA-NOMINEREDE FABRÄK ER KLAR MED NY SINGLE OG DANMARKSTURNE I FORÅRET 2023.

Siden FABRÄK debuterede tilbage i foråret 2021, har de taget Danmark med storm. Den hypede duo har i år udgivet deres anmelderroste debutalbum ”RIGE BØRN LEGER BEDST”, spillet over 50 koncerter over hele landet og er nu nomineret til ”Årets Nye Danske Live Navn” ved DMA. Nu er de tilbage med singlen ”TO FINGRE” og annoncerer deres største turné til dato, når de spiller i 23 byer til foråret 2023.

Det seneste års tid er FABRÄK gået fra at være en punket undergrunds duo til at være et act, som hele musik Danmark spærrede øjnene nysgerrigt op for. De har formået at samle unge som ældre til deres vilde koncerter på sommerens festivaler, der nu har kulmineret i, at de er blevet nomineret til ”Årets Nye Danske Live Navn” ved DMA 2022. 2022 startede med, at FABRÄK spillede til VEGAS Udvalgte, dernæst udsolgte koncerter på Loppen og i Lille VEGA i København på samme turné. Efteråret 2022 spillede de endnu en udsolgt Københavner koncert, når de rammer Pumpehuset og Train i Aarhus. Nu annoncerer FABRÄK, at de spiller i 23 byer til foråret 2023 fra start marts til slut april –Anton og Sixten udtaler:
”Vi er mere klar end nogensinde til at spille for jer i hele Danmark. Det er helt vildt at kunne tage på så lang en tour. Der er virkelig ikke noget federe end at spille den her slags koncerter. VI GLÆDER OS!”

Fabräk nu med support band JUVENILE

JUVENILE er et ungt punkrockband fra Jylland som tager stor inspiration fra de oprindelige inkarnationer af punk og garagerock, hvor der er stort fokus på rå energi og showmanship. Guitar, trommer, bas. Punk.

Bandet er netop aktuelt med en selvbetitlet EP. Man kommer ikke til at kunne finde nogle former for autotune på pladen. Det er 5 energifyldte numre med fuld smæk på. Teksterne handler om at vokse op i Grenaa. Det er et angreb på den herskende perfekthedskultur, som er antændt af provinstortur.

Pavillonsalen

Dørene åbnes kl. 19.00.
Billetpris 200,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris 200 kr

Sted Pavillonsalen

Arrangør Pavillonen