Erik Clausen – Fra Den Ene Hjernehalvdel - Til Den Anden 2.0

27. sep
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

27. september
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Aflyst

Erik Clausen foredrag d. 27. september aflyses
Erik Clausen er desværre tvunget til at aflyse de kommende arrangementer i resten af 2018

Erik Clausen fik i juli brud på hoften. Han har været i behandling herfor, og er p.t. i genoptræning. Derfor er det ikke muligt for ham at gennemføre annoncerede arrangementer resten af året.

Erik udtaler:
- Jeg undskylder mange gange overfor både publikum og arrangører. Jeg er ved at blive gammel har jeg måttet indse, og jeg har brug for ekstra tid til at komme i form igen. Jeg regner dog bestemt med at være klar igen til næste år.

 

Vi håber på Eriks snarlige bedring – og vil komme ud med en ny dato for foredraget så snart det er muligt.

Billetter vil blive refunderes hvor de er købt. Er de købt på nettet, vil pengene typisk blive refunderet automatisk. Har du spørgsmål kan du kontakte Pavillonen på tlf. 86 32 16 33

 

_______________________________________________________________________________________________________________________

 

 

 

Erik Clausen
Fra Den Ene Hjernehalvdel - Til Den Anden 2.0

Velkommen ombord i Erik Clausens højt flyvende univers.

Nu spreder vi vingerne ud og tager en tur ud i gøglerens verden, hvor han vender alle ting på hovedet. Om ikke andet, så vender han tingene på vrangen. Stiller spørgsmålstegn ved den stærkt opreklamerede normalitet. Stiller lighedstegn mellem mænd og kvinder, absolut til kvindernes fordel, når Erik Clausen gennemgår hvordan Vorherre havde det, da han skabte henholdsvis manden og kvinden.

Det er et talkshow på fuld speed, (glem alt om "ældrebyrden"). Her er det Erik Clausen med sin lange livserfaring der øser forskellige anekdoter ud over jer med risiko for humoristiske bivirkninger og risiko for at du kan kende dig selv, mand eller kvinde, ung eller gammel.

Fra den ene hjernehalvdel til den anden, går ud på at forene de to halvdele der normalt lever adskilt. Som et par i en separation, som et par i en total krise, som et par der hele tiden er i terapi. Ja, prøv at få fantasien forenet med det praktiske. Det er Clausen på slap line (meget slap).


Vi ses i Pavillonen

Centerssalen Nummererede pladser

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 195,- kr. / i døren 225,-
UNGBILLET - under 22 år i forsalg kr. 150,-. Gyldigt ID medbringes.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris 195 kr

Sted Centersalen

Pladser Nummererede pladser

Arrangør Pavillonen