Emma Gads Takt og Tone - en del af teaterpakken

08. nov
kl. 19:00

Dørene åbnes kl. 18:00.

08. november
kl. 19:00

Dørene åbnes kl. 18:00.

Arrangementet er afholdt

I samarbejde med Kysthotellet tilbyder vi fordelagtige priser på jeres overnatning. Enkeltværelse 595 kr. / Dobbeltværelse 795 kr.

Brug kampagnekoden: pavillonen

OBS: Eventet afholdes i Pavillonsalen, hvor pladserne er unummererede siddepladser.
Allerede købte billetter er stadig gældende. Kom i god tid for bedste udvalg af pladser.

En cabaret-forestilling om dén bog, alle har en mening om uden at have læst den…

Begreberne ”Emma Gad” og ”Takt og Tone” er en del af vores kultur og noget vi alle, og måske især medierne, meget ofte refererer til. Men sjovt nok ved ret få af os, hvad der rent faktisk står i bogen - og de fleste ville blive overraskede, hvis de læste den.
Teatret OPtimis præsenterer derfor denne cabaret-forestilling, som skal lære os bogen og mennesket bag at kende - på en humoristisk, musikalsk og litterært-underholdende måde.
Samtidig er danskerne kendt for at være noget nær verdens mest uhøflige folkefærd - og debatklimaet på de sociale medier sætter helt nye standarder i den henseende - måske kan Gad og forestillingen være med til at vi (igen) behandler hinanden lidt mere høfligt og hjertefuldt?

I starten er Schønberg uvidende og fordomsfuldt nedladende overfor både Gad og bogen, men efterhånden som han langsomt lærer dem at kende, forundres han over de tidløse kommentarer til vores opførsel, de mange, sjove betragtninger og det store menneskekendskab. Han - og med ham forhåbentlig publikum - ender således med at blive overrasket, nuanceret interesseret og varm om hjertet.
I forestillingen er der sjove citater, oplæsninger fra bogen, alvorsord, afsnit om Emma Gad som person samt masser af kendte viser og sange, som på underholdende vis kommenterer indholdet.

Sangene og viserne er bl.a. ’Penge’, ’Bar’ det var mig’, ’Kys hinanden’, ’Jeg snakker med mig selv’ ’Månestrålen’, ’Konen, kællingen, madammen’ og ’Jeg sætter min hat som jeg vil’.

Da publikum skal i fjernsynet, bedes de tage pænt tøj på.

Allan Høier, skuespiller og sanger
er skuespiller samt visesanger med speciale i det dansk-svenske repertoire. Medvirket i en lang række forestillinger for Teatret OPtimis. Har lavet adskillige roste vise-CD’er, som stadig spilles på DRs radiokanaler. Optrådt i radio og TV og lavet speaks til DRs børneprogrammer. Er desuden kulturentreprenør og administrator både hos OPtimis og i andre sammenhænge.

Bo Skødebjerg, instruktør
er uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole. Fastansat skuespiller ved Ålborg Teater 1988-94 og har siden arbejdet som freelance skuespiller, instruktør, tekstforfatter og dramatiker ved en lang række teatre. Har de senere år bl.a. dramatiseret Dickens "Et juleeventyr" til Randers Egnsteater, "Odyseen" til Folketeatret og instrueret flere forestillinger på Himmerlands Teater og Eventyrteatret.

Ronen Thalmay, pianist
er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Har komponeret musik til adskillige danske film og er en af de mest brugte stumfilm-pianister herhjemme og i Sydsverige: Bl.a. har han akkompagneret til mange af Emma Gads søn, Urban Gads mange stumfilm, som denne lavede sammen med sin kone, Asta Nielsen…

Teatret OPtimis
har i over 25 år været et rejsende, opsøgende teater, der har fremført forestillinger og cabareter med viser og tekster af bl.a. Bellman, Evert Taube, Halfdan Rasmussen, Benny Andersen, Sigfred Pedersen, H.C. Andersen og Poul Henningsen. Det er til nu blevet til 15 forskellige forestillinger med sammenlagt over 1.000 opførelser på teatre, teaterforeninger, viseklubber, biblioteker og uddannelsesinstitutioner.


Vi ses i Pavillonen

Pavillonsalen Unummererede pladser

Dørene åbnes kl. 18:00.
Billetpris 250,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 250 kr

Sted Centersalen

Pladser Unummererede pladser

Arrangør Pavillonen