Emil de Waal & ”Nulle” feat., Gustaf Ljunggren og Dan Hemmer

26. aug
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

26. august
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Arrangementet er afholdt

Vi glæder os til at slå dørene op til en koncert med melodisk jazz af den allerbedste skuffe.
En musikalsk konstellation på tværs af musikalske genrer og generationer har set dagens lys og deres debutalbum vandt en DMA for Årets Danske Jazzudgivelse 2013.
Bandet debuterede på Copenhagen Jazzfestival i 2011, vandt en DMA for Årets Danske Jazzudgivelse ´13 og det blev en skøn rejse i musik - både nykomponeret, improviseret, jazz, world, beat, Ellington, Mingus, Chopin og alt, hvad hjertet kan begære - som medlemmerne bare må tage igen og igen.

Emil de Waal er både trommeslager og komponist og hans professionelle liv som musiker begyndte, da han i 1987 var med til at stifte "Bagdad Dagblad". Siden da har han spillet trommer med stort set alt og alle i Danmark, lige fra undergrund over jazz og rock til sommetider mere stuerene genrer i diverse tv-husorkestre.
For Emil de Waal har drivkraften de seneste mange år været en nysgerrighed og trang til at udforske nye toner og klange, og til at komme helt ud i musikalske kroge og afkroge. Man kan næste tale om en form for musikalsk grænseløshed, som værende drivkraften.

Nulle er en flegmatisk, filosofisk og følsom kunstner på 84 år. Han er intet mindre end en legende med sin klarinet og sit fantastisk udtryksfulde og swingende spil. I 1968 indtrådte han i Fessor’s Big City Band, hvor han de næste ni år spillede klarinet, altsaxofon og mundharmonika. Herefter turnerede han på begge sider af Atlanten med et lille ensemble, kaldet Gadedrengene, og han dukkede op i en række genremæssigt vidtfavnende grupper, som alt i alt førte til, at han i 1982 dannede Nulle & Verdensorkestret. Nulle har spillet verden tynd de sidste 50 år bl.a. med sit Verdensorkester og indtaget stuerne i diverse tv-programmer i samarbejde med Poul Nesgaard igennem årene.

Gustaf Ljunggren er – ud over at være den tavse svenske kapelmester fra Det Nye Talkshow med Anders Lund Madsen – en fuldstændig fabelagtig musiker. Ljunggren spiller utroligt mange instrumenter. Han begyndte i sin tid med at synge i klassisk kor og spille violin. Senere blev han introduceret til den rytmiske musik af en kammerat. Han blev uddannet på Rytmisk Musikkonservatorium i København med saxofon som hovedinstrument, men i dag er saxofonen kun et af mange instrumenter. I virkeligheden er han nok mest kendt som guitarist og spiller også rigtig meget pedal-steel- og lap-steel-guitar. Altid en overraskelse at lytte på.

Dan Hemmer er tangentspiller af guds nåde. Han får sit Hammondorgel til at synge og spiller helt ind i sjælen med sin varme klang. Han bliver ofte kaldt Danmarks orgeltroldmand pga. sit unikke og personlige spil og musikalske overskud. Han har i mange år spillet med toppen af dansk musik og har netop indspillet og været på sin anden turné med verdensstjernen og trommelegenden Steve Gadd (Paul Simon, Frank Sinatra, Paul McCartney, Eric Clapton) og spiller fast med bl.a. Povl Dissing, Billy Cross og Anne Dorte Michelsen.

Nyt album ”Vente” ude 2/7 2021

Pavillonsalen - Cafeopstilling

Unummererede pladser

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 150,- kr. / i døren 170,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillionen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 150 kr

Sted Pavillonsalen

Pladser Unummererede pladser

Arrangør Pavillonen