Electric Guitars

26. nov
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

26. november
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Arrangementet er afholdt

Der bliver leveret seriøs tråd når de to super-guitarister Mika Vandborg og Søren Andersen igen besøger Pavillonen med deres Electric Guitars. Og der er tråd, spilleglæde og attitude for alle pengene!
Bandet er i topform og har forberedt et sceneshow af de helt store – derfor er koncerten flyttet fra Pavillonsalen til større rammer i Centersalen. Deres musikalske slagkraft bliver understreget af den ekstra plads på scenen, og live er Electric Guitars kendetegnet ved den fede rockoplevelse og en spilleglæde, der mærkes helt hen til den bagerste mand i lokalet. Omdrejningspunktet er den gode rocksang – spillet med følelse, indlevelse og massiv kærlighed til guitaren og dens muligheder. Der er soloer og rå riffs, men aldrig unødvendig lir, når de med opbakning fra rytmesektionen Morten Hellborn og Peter Kjøbsted fyrer den af.

Mika Vandborg er en af Danmarks dygtigste og mest brugte guitarister. CV’et tæller bands og artister som Gnags, Dicte, Camille Jones, Love Shop og mange flere, og de mange genrer til trods, formår Mika at bevare personligheden i sit spil med en umiskendelig tone til følge.

Søren Andersen er en mand med mange talenter: Superguitarist, sangskriver, producer og medindehaver af det legendariske MEDLEY STUDIE. Kendt som den ene halvdel af det danske guitarfænomen ELECTRIC GUITARS og mangeårig guitarist for Mike Tramp, samt turnéer og livejobs med bl.a. Anne Linnet, Sanne, Jesper Binzer og Marco Mendoza.

Søren Andersen og Mika Vandborg hører til blandt landets bedste guitarister og har hver deres tilgang til guitaren og spiller på forskellige måder, som supplerer hinanden og giver en stor alsidighed og forskellighed i både numrene og oplevelsen. Som Electric Guitars har de turneret i forskellige sammenhænge siden 2012, og siden er fanskaren vokset støt. Guitar-elikvibristerne er garanter for et underholdende rockshow, når de medbringer de fede forstærkere, hår og skæg i ét væk, læder, monokler og ridestøvler og spandevis af musik fra den øverste hylde. Vi ser frem til koncerten og forventer en guitarorienteret rock-amok!

Electric Guitars består af:
Mika Vandborg: Guitar og vokal
Søren Andersen: Guitar og vokal
Morten Hellborn: Trommer og kor
Peter Kjøbsted: Bas og kor

Centersalen Ståpladser

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 295,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillionen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 295 kr

Sted Centersalen

Pladser Ståpladser

Arrangør Pavillonen