Dylan Tribute - 80 års fejring

07. jan
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

07. januar
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Arrangementet er afholdt

Dylan 80
Unik fødselsdagshyldest til Bob Dylan over to aftener
Med et fantastisk hold af solister og musikere …Claus Hempler, Signe Svendsen, Steen Jørgensen, Sara Indrio, Bjørn Fjæstad og Mike Andersen – i ryggen har de guitarist Lars Skjærbæk, Palle Hjorth på tangenter, trommeslager Mads Andersen og kapelmester Troels Skjærbæk på bas.

I 2021 fylder Bob Dylan 80 år, og det skal markeres med manér. Ti af landets bedste musikere og solister er gået sammen om at skabe den ultimative koncertoplevelse, som på smukkeste vis hylder den legendariske sanger og sangskriver, der 24. maj 1941 blev født i Duluth i staten Minnesota – og døbt Robert Allen Zimmerman.

Amerikanerens sangskat er enorm, og det skal fejres på en unik måde. For at komme godt rundt i repertoiret til både de fantastisk mange kendte sange, de unikke perler lidt mindre kendte men af fans højt elskede sange er der derfor sat hele afsat to aftener af, hvor der bliver budt på unikke koncerter – én koncert den første aften, og en helt anden med nyt og anderledes repertoire dagen efter:

Hver aften kan opleves som en hel, uafhængig koncert med det bedste fra Dylans skuffe.
Men hvis du er fan – eller bare ikke vil gå glip af denne fantastiske oplevelse – så bør du tage begge aftener med.

Holdet bag den storstilede Dylan-fejring er det samme, som tidligere har høstet masser af anmelderroser for ’Cohen – en hyldestkoncert’, der gennem de seneste par år har spillet for fulde huse rundt om i Danmark.

Solisterne er Claus Hempler, Signe Svendsen, Steen Jørgensen, Sara Indrio, Bjørn Fjæstad og Mike Andersen – i ryggen har de guitarist Lars Skjærbæk, Palle Hjorth på tangenter, trommeslager Mads Andersen og kapelmester Troels Skjærbæk på bas.

De ti kunstnere, der alle er store Dylan-fans, glæder sig til at præsentere deres dybt personlige bud på egne favoritter fra mesterens hånd.

Glæd dig til stribevis af hits og overraskelser fra manden, der ifølge musikmagasinet Rolling Stone står bag den bedste sang nogensinde: ’Like a rolling stone.’

Vi ses i Pavillonen

Centersalen Siddepladser

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 375,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 375 kr

Sted Centersalen

Pladser Siddepladser

Arrangør Pavillonen