Drabscheferne - Den ultimative forbrydelse - drabet

22. jan
kl. 19:00

Dørene åbnes kl. 18:15.

22. januar
kl. 19:00

Dørene åbnes kl. 18:15.

Arrangementet er afholdt

Den ultimative forbrydelse - drabet
Drabscheferne Kurt Kragh og Ove Dahl om de mest spektakulære drab i nyere dansk historie

Kurt Kragh og Ove Dahl er Danmarks mest erfarne og respekterede drabsefterforskere og har indgående kendskab til nogle af de mest gruopvækkende drabssager i Danmark. På denne aften deler Kragh og Dahl detaljer om sagerne, som du ikke havde mulighed for at læse i aviserne.

De syv motiver - unikt indblik i politiets efterforskningsmetoder
De to garvede drabsefterforskere fortæller om de syv motiver, der typisk ligger bag et drab - jalousi, begær, profit, magt, udstødelse, hævn eller fanatisme. De kommer i foredraget ind på konkrete og store landskendte sager som Amagermanden, Stewardesse-drabet og Sonay-drabet, der i tidens løb trak store overskrifter, og giver et helt unikt indblik i politiets efterforskningsmetoder. Foredraget gør dig også klogere på, hvorfor nogle mennesker vælger at begå den ultimative og frygtelige forbrydelse - at slå et andet menneske ihjel.

Kurt Kragh og Ove Dahl har været med til at opklare nogle af de mest opsigtsvækkende mord i Danmark og har siddet ansigt til ansigt med både mænd og kvinder, der har taget livet af andre mennesker

Drabscheferne
Kurt Kragh har været i politiet i 37 år, heraf 27 år som kriminalkommisær og souschef i Rejseholdet. Her var Kurt primært efterforskningsleder af en række af de tungeste drabssager både i Danmark og uden for landets grænser.

Ove Dahl har været ansat 40 år i politikorpset, heraf de sidste otte år som drabschef ved Københavns Politi, hvor han også har været souschef og røverichef.

Både Kurt Kragh og Ove Dahl er kendte ansigter på TV og er forfattere til flere bøger om efterforskningsarbejde og de konkrete sager, de gennem tiden har arbejdet på.

Håber vi ses til en særdeles spændende aften i selskab med to af landets skarpeste drabsefterforskere


Vi ses i Pavillonen

Centerssalen Nummererede pladser

Dørene åbnes kl. 18:15.
Billetpris fra 299 kr. til 349 kr. /

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris fra 299 til 349 kr

Sted Centersalen

Pladser Nummererede pladser

Arrangør Pavillonen