Dopha - LYT NYT forår 2021

29. apr
kl. 19:30

Dørene åbnes kl. 19:00.

29. april
kl. 19:30

Dørene åbnes kl. 19:00.

Grundet myndighedernes udmelding omkring forlængelse af nedlukning grundet covid19 er alle aktiviteter i Pavillonen suspenderet frem til den 7. feb.
Den populære og aktuelle koncert med Dopha den 6. feb. er derfor nødt til at flytte dato.
Vi er så heldige at vi allerede har fået en ny dato på plads der er den 29. april.
Alle der har sikret sig billet kommer hermed ikke til at gå glip af showet. Vi er glade for at kunne flytte din billet direkte til den nye dato så du dermed har sikret dig billet til det showet. Du skal altså ikke gøre noget for at sikre dig plads til den nye dato – blot beholde din billet og møde op på dagen.
Der vil dagen før blive udsendt en mail med praktisk info vedr. arrangementet.
Vi beklager omstændighederne men glæder os lidt længere til showet og ser rigtig meget frem til at se dig i Pavillonen igen.
kulturelle hilsner
PavillonenFREMADSTORMENDE DOPHA GÆSTER PAVILLONEN
Dopha stormer fremad efter et skelsættende år med stor radiosucces og rosende liveanmeldelser fra toneangivende medier. I januar 2021 er hun klar med sit længeventede debutalbum ’The Game’ og tager i samme ombæring på Danmarksturné, hvor vi glæder os til at byde hende velkommen i Pavillonen til januar.
’Rygtebørsen taler sandt. ”Danmarks næste verdensstjerne” er fundet’, skrev GAFFA om Dopha i sommer. Hendes musik har kørt i heftig rotation på både P3, P4 og P6 Beat, hvor hun har ramt en bred målgruppe allerede tidligt i karrieren. Dophas stærke singler ’September Till June’, ’Happy For Me’, ’The Game’ og ’Anti Breakup Song’ viser alle et stort sangskriver-talent hos den spirende stjerne. Nu kan fans af Dopha se frem til endnu mere musik, da hun er ved at lægge sidste hånd på sit debutalbum kaldet ’The Game’, der udkommer i starten af 2021. Et album, der favner både det nærværende, skrøbelige og storladne, men som også viser en mere legesyg og drilsk side af Dopha fra Romalt. Hun skriver sange med forbilleder som Lana Del Rey, Taylor Swift og Norah Jones, men har formået at skabe sit eget udtryk, der er solidt forankret i skandinavisk melankoli og udlængsel.
I forlængelse af debutalbummet annoncerer Dopha nu sin første Danmarksturné – ’The Game Tour’. Hun glæder sig og udtaler:
’Det bliver så fedt at komme på tour og spille koncert! Jeg elsker generelt livet på landevejen og alle klichéerne, det bærer med sig. Vi spiller de sange, som jeg har brugt det sidste år på at lave færdige. Det bliver så magisk at møde mit publikum, og se, hvordan de reagerer på den nye musik. Jeg glæder mig som en 6-årig, der lige er vågnet med sommerfugle i maven på sin fødselsdag.’
Dopha har senest spillet til Kronprinsparrets Priser, hvor hun tryllebandt publikum med en overbevisende optræden, der både viste hendes sårbarhed og styrke som sanger og performer. Toneangivende medier som Soundvenue, Politiken og GAFFA har også spået Dopha en stor fremtid som en af Danmarks næste store popstjerner med internationalt potentiale:
’Efter endelig at have oplevet Dopha live er notepapirerne overdækket med udråbstegn, i den gode sags tjeneste. For hold da maule, sikke en stemme.’ 5 stjerner, GAFFA.
’Mørk, dragende popmusik med Dophas meget flotte, i glimt nærmest røgede stemme helt fremme i bussen […] end ikke det beskedne lydniveau, der ville få enhver borgerlig debattør til at bryde ud i vild jubel, kunne skjule det faktum, at Dopha har en både smuk, stærk og alsidig vokal.’ 4 hjerter, Politiken.

Pavillonsalen Caféopstilling

Unummererede pladser Caféopstilling

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 135,- kr. / i døren 155,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillionen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 135 kr

Sted Pavillonsalen

Pladser Unummererede pladser Caféopstilling

Arrangør Pavillonen