Dopha - LYT NYT forår 2021

04. jun
kl. 19:30

Dørene åbnes kl. 19:00.

04. juni
kl. 19:30

Dørene åbnes kl. 19:00.

Arrangementet er afholdt

I samarbejde med Kysthotellet tilbyder vi fordelagtige priser på jeres overnatning. Enkeltværelse 595 kr. / Dobbeltværelse 795 kr.

Brug kampagnekoden: pavillonen

Ny Dato. Dopha den 4 juni. 2021.
Refunderingsfrist 10-04-2021


FREMADSTORMENDE DOPHA GÆSTER PAVILLONEN
Dopha stormer fremad efter et skelsættende år med stor radiosucces og rosende liveanmeldelser fra toneangivende medier. I januar 2021 er hun klar med sit længeventede debutalbum ’The Game’ og tager i samme ombæring på Danmarksturné, hvor vi glæder os til at byde hende velkommen i Pavillonen til juni.
Med sig som support har hun den dygtige sanger og sangskriver Beinir fra Færøerne.

Beinir er med på nummeret ’I’m Not Crying, You Are’ som er på Dophas debutalbum ’The Game’. Nummeret er i april Voice Choice på The Voice.
’Rygtebørsen taler sandt. ”Danmarks næste verdensstjerne” er fundet’, skrev GAFFA om Dopha i sommer. Hendes musik har kørt i heftig rotation på både P3, P4 og P6 Beat, hvor hun har ramt en bred målgruppe allerede tidligt i karrieren. Dophas stærke singler ’September Till June’, ’Happy For Me’, ’The Game’ og ’Anti Breakup Song’ viser alle et stort sangskriver-talent hos den spirende stjerne. Nu kan fans af Dopha se frem til endnu mere musik, da hun er ved at lægge sidste hånd på sit debutalbum kaldet ’The Game’, der udkommer i starten af 2021. Et album, der favner både det nærværende, skrøbelige og storladne, men som også viser en mere legesyg og drilsk side af Dopha fra Romalt. Hun skriver sange med forbilleder som Lana Del Rey, Taylor Swift og Norah Jones, men har formået at skabe sit eget udtryk, der er solidt forankret i skandinavisk melankoli og udlængsel.
I forlængelse af debutalbummet annoncerer Dopha nu sin første Danmarksturné – ’The Game Tour’. Hun glæder sig og udtaler:
’Det bliver så fedt at komme på tour og spille koncert! Jeg elsker generelt livet på landevejen og alle klichéerne, det bærer med sig. Vi spiller de sange, som jeg har brugt det sidste år på at lave færdige. Det bliver så magisk at møde mit publikum, og se, hvordan de reagerer på den nye musik. Jeg glæder mig som en 6-årig, der lige er vågnet med sommerfugle i maven på sin fødselsdag.’
Dopha har senest spillet til Kronprinsparrets Priser, hvor hun tryllebandt publikum med en overbevisende optræden, der både viste hendes sårbarhed og styrke som sanger og performer. Toneangivende medier som Soundvenue, Politiken og GAFFA har også spået Dopha en stor fremtid som en af Danmarks næste store popstjerner med internationalt potentiale:
’Efter endelig at have oplevet Dopha live er notepapirerne overdækket med udråbstegn, i den gode sags tjeneste. For hold da maule, sikke en stemme.’ 5 stjerner, GAFFA.
’Mørk, dragende popmusik med Dophas meget flotte, i glimt nærmest røgede stemme helt fremme i bussen […] end ikke det beskedne lydniveau, der ville få enhver borgerlig debattør til at bryde ud i vild jubel, kunne skjule det faktum, at Dopha har en både smuk, stærk og alsidig vokal.’ 4 hjerter, Politiken.

Pavillonsalen Caféopstilling

Unummererede pladser Caféopstilling

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 135,- kr. / i døren 155,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillionen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 135 kr

Sted Pavillonsalen

Pladser Unummererede pladser Caféopstilling

Arrangør Pavillonen