Dissing, Las & Cross Band spiller Bob Dylan

09. sep
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

09. september
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Arrangementet er afholdt

Hvis man er til Dylan, skal det her opleves!

Navnet Dissing har altid stået for noget meningsfuldt og autentisk på den danske musikscene. Sønnerne Rasmus og Jonas Dissing har, sammen med Las Nissen, fortolket Bob Dylans musik i en årrække til publikums og anmelderes store begejstring. Nu har de tilført Billy Cross, Bob Dylans tidligere leadguitarist, til bandet. Det kan ikke blive mere ægte. Stjerneholdet består desuden af Jesper Elnegaard og Dan Hemmer.

Som optakt til året, hvor mesteren fyldte 80, hentede Dissing & Las forstærkninger af højeste karat. Selveste Billy Cross, som turnerede med ”Uncle Bob” både på en verdensturné og i studiet fra 1977-1979, blev så begejstret over en af trioens koncerter, at han simpelthen ville være med.
”Det bliver en stor fornøjelse at spille Dylans sange igen sammen med et yderst kompetent hold”, bedyrer Billy Cross ”Det var sgu lidt nervepirrende pludselig at sta? og spille Dylans musik med Billy, der har været med pa? en verdensturne?, et livealbum og et studiealbum med Bob Dylan (Billy Cross medvirker på Street Legal fra 1978 og Live At Budokan fra 19). Men ogsa? bare virkelig inspirerende at mærke hans entusiasme og hans fænomenale guitarspil.
Vi glæder os helt vildt til at sta? pa? scenen med det her”, fortæller Dissing & Las.

“Der er altid en ny Dylan sang at blive forelsket i, så den kærlighed når aldrig at ruste, og det at mærke publikums tilbageholdte åndedræt, eller glade suk og våde øjne holder os i den grad til ilden ”, siger trioen om det fortsatte arbejde med koncerterne, og fortæller således om deres første tur…”Det var simpelthen magisk på vores lille turné rundt i landet i september 2020. Hele foråret og sommerens koncerter var blevet aflyst af Coronaen, så vi var meget spændte på, hvordan det hele ville spænde af. Salene blev proppet til sidste tilladte corona-sæde, og det var tydeligt, at publikum var lige så sultne efter musik og nærvær, som vi var. Vi så og mærkede hvordan Bob Dylans sange, og salens åndedrag og hjerter bragte forløsning for mange måneders afsavn. Det var ikke kun musikken der blev forløst. Der var mere på spil. Det var magi.”

Vi ses i Pavillonen

Centersalen Nummererede pladser

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 245,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 245 kr

Sted Centersalen

Pladser Nummererede pladser

Arrangør Pavillonen