Die Herren i Kirken

08. okt
kl. 19:30

Dørene åbnes kl. 19:00.

08. oktober
kl. 19:30

Dørene åbnes kl. 19:00.

Arrangementet er afholdt

Sidst Die Herren besøgte Grenaa Kirke i 2017 blev billetterne udsolgt på rekordtid. Det var der ikke noget at sige til, for de gæster der sikrede sig billet fik en nærværende og intens oplevelse, da Die Herren fyldte det smukke kirkerum med U2s sange – der i den grad giver mening i dette rum. Denne gang skærer de endnu mere ind til benet – og leverer en akustisk nærværende og inspirerende koncert i ”Glædens og Fordybelsens tegn”.

Kirkerummet i sig selv giver musikken en helt ny dimension, hvor teksten pludselig står klarere frem. Så man behøver ikke en storslået produktion for at blive bevæget – tværtimod.
”Der skal være plads til at komme rundt i forskellige sindsstemninger og følelser. Det er selvfølgelig en rockkoncert, men til tider står man op, klapper og synger. Til tider sidder man ned med tid til eftertænksomhed” fortæller Morten Marcher forsangeren i Die Herren.

Det irske rockband, U2´s musik har i snart 4 årtier betaget hele verden.
Det er ingen hemmelighed, at deres tekster generelt er funderet i troen på Gud og mange af sangene har direkte referencer til biblens ord.

Det danske orkester, Die Herren, har siden 1991 turneret med U2´s musik og spillet over 2000 koncerter.
Siden 2005 har Die Herren deltaget i flere kirkekoncerter og U2-Gudstjenester i Danmark.
Det hele startede med den første koncert i Herning Kirke i 2005, i et samarbejde med præst, Jens Moesgaard Nielsen
Siden da er antallet af kirkekoncerter øget stødt, frem til i dag hvor bandet spiller mere end 10-15 koncerter om året i kirker af alle størrelser over hele landet. Altid med stort og helt fantastisk engageret fremmøde.
Kirkekoncerterne skiller sig ud ved, at de fremmødte er i alle aldre. Forældre der tager deres teenagebørn med. Bedsteforældre der har deres børnebørn ved deres side. Eller unge kærester der er sammen om en oplevelse.

Glæd dig til at høre og opleve U2 s velkendte sange på en ny og helt fantastisk måde - Akustisk i kirken.


Grenaa Kirke Unum. Siddepladser

Dørene åbnes kl. 19:00.

Grenaa Kirke Unum. Siddepladser

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 250,- kr. / i døren 275,-

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris 250 kr

Sted Grenaa Kirke

Pladser Unum. Siddepladser

Arrangør Pavillonen