Den Syvende Søn feat. Michel Belli

10. jun
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

10. juni
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Arrangementet er afholdt

Den Syvende Søn blev dannet i 2012 på bagsædet af en bil på vej hjem fra et job i Jylland. Ikke lang tid efter stod de i en bunker og spillede for første gang og Den Syvende Søn var en realitet. I november 2013 udkom debutalbummet, det selvproducerede, Den syvende søn (1), der bl.a. indeholdt singlerne ”Hun Sagde Han Sagde” og ”80’er festen”. D. 4. november 2016, præcis 3 år efter debuten, udkom Den Syvende Søns andet album, Den syvende søn (2), med Tore Nissen som producer.
Nu har Den syvende søn indspillet deres tredje album i Victoria studio på Vesterbro. Det var også der første album blev indspillet, og i lighed med dengang, har spontaniteten fået lov at råde i tilblivelsen af sangene, helt til det sidste, godt hjulpet på vej af producer, Christian Ki Dall.
Teksterne er som Michels univers plejer, rimelig kontant og han prøver altid at være direkte, uden at være for banal, og poetisk uden at være for højtravende. Hvis teksterne skal passe til den ærlige vokal, er det nødvendigt med tekster han kan indleve sig i, uden at være selvudleverende. Bandet har spillet sammen i syv år nu og samspillet og forståelsen for eget univers er vokset. Instrumenterne understøtter tekst og vokal i højere grad end tidligere. Den syvende søn har lavet deres bedste album til dato. Ud over den naturlige udvikling i bandet, er Den Syvende Søn tro mod sit udgangspunkt. De har stadig en forkærlighed for beatmusik, psykedelisk rock og dyrker håndholdt gammeldags håndværk.

Herrerne i Den Syvende Søn er:
Michel Belli på guitar og vokal
Mikkel Grue på guitar
Adam Winberg på trommer.
Tobias Winberg på bas
Mads Jensen på keys

Vi ses i Pavillonen

Pavillonsalen - Caféopstilling

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 150,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris 150 kr

Sted Pavillonsalen

Arrangør Pavillonen