Christopher - Pavillonen på græs

14. aug
kl. 19:00

Dørene åbnes kl. 18:00.

14. august
kl. 19:00

Dørene åbnes kl. 18:00.

Pavillonen på græs 14. august.
Forestil dig en lun sommeraften, hvor du sidder i græsset med en kold øl. Den hyggelige, tilbagelænede stemning med fællesskab og solid, nærværende, akustisk popmusik leveret live af popikonet Christopher.... så har du en idé om, hvad Pavillonen på græs kommer til at handle om. Glæd dig til august, hvor Pavillonen for første gang går på græs med et super hyggeligt outdoor arrangementet på plænen ved Pavillonen.

Christopher til Pavillonen på græs.
En præsentation af Danmarks ukronede popdarling er nærmest overflødig. Alene i år har han storhittet med "Fall so hard" og "Good to goodbye" fra hans nyeste album MY blood", der, ligesom "Leap of faith" fra sommeren 2020, også var på alles læber.

En melodiøs skrædder. En energi, som ruller med tårnhøj fart. En muskuløs vokal, som har vundet indpas på festivaler, i radioen og i anmeldernes hjerter. Christopher er et popikon af ypperste kaliber. Han har besøgt Pavillonen før han brød helt igennem til det store udland og vender nu tilbage til Grenaa i det nye format ”Pavillonen på græs”.

Christopher har nærmest været fast inventar på hitlisterne de seneste 10 år og er ubetinget en af de allerstørste pop-stjerner i landet.

Christophers urokkelige energi spejler sig i alt, hvad han foretager sig. Siden han i 2012 udgav sit første album ‘Colours’ med hitsingler som ‘Nothing in Common’, ‘Against the Odds’ og titelnummeret ‘Colours’, har han været med til at definere det danske musiklandskab – både som knivskarp sangskriver og studieartist, men også som en raffineret performer, der lægger sit publikum ned med et brag af en energiudladning.
Christopher er gang på gang blevet anerkendt for sit professionelle performancearbejde – en stålsat energi som smitter helt ned til de bagerste rækker. Der er dømt uhøjtidelighed, ærlighed og en rendyrket eksplosion af energi, når popikonet indtager scenen.

Praktisk information:

Arrangementet gennemføres under de på tidspunktet gældende covid19 regler.

Begrænset antal pladser.
Koncerten er med et begrænset antal pladser – selv om koncerten er udendørs er den på et begrænset areal med begrænset antal pladser som ikke bliver forøget…

Drikkevarer
Drikkevarer købes på pladsen – det er ikke tilladt at medbringe drikkevarer.

Siddende.
Koncerten er lavet som et slags picnic arrangement for et siddende publikum – det er derfor tilladt at tage sit tæppe eller campingstol med (ikke andre former for møbler).

Unummererede pladser

Dørene åbnes kl. 18:00.
Billetpris 350,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillionen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris 350 kr

Sted Pavillonparken ved Pavillonen

Pladser Unummererede pladser

Arrangør Pavillonen