Christopher - Pavillonen på græs

14. aug
kl. 19:00

Dørene åbnes kl. 18:00.

14. august
kl. 19:00

Dørene åbnes kl. 18:00.

Arrangementet er afholdt

I samarbejde med Kysthotellet tilbyder vi fordelagtige priser på jeres overnatning. Enkeltværelse 595 kr. / Dobbeltværelse 795 kr.

Brug kampagnekoden: pavillonen

Pavillonen på græs 14. august.
Forestil dig en lun sommeraften, hvor du sidder i græsset med en kold øl. Den hyggelige, tilbagelænede stemning med fællesskab og solid, nærværende, akustisk musik.... så har du en idé om, hvad Pavillonen på græs kommer til at handle om.
Pavillonen går på græs med hele tre koncerter på én billet!
Program:
Kl. 18.00: Dørene åbnes.
Kl. 18.15: Mason J
Kl. 19.00: Xander
Kl. 20.30: Christopher

Hele aftenen: sol, lune vafler med toppings, kolde drinks, øl, tilbagelænet sommerstemning, græs under fødderne og den der helt særlige atmosfære af fællesskab og livemusik.

CHRISTOPHER
En præsentation af Danmarks ukronede popdarling er nærmest overflødig. Alene i år har han storhittet med "Fall so hard" og "Good to goodbye" fra hans nyeste album MY blood", der, ligesom "Leap of faith" fra sommeren 2020, også var på alles læber. Christopher har nærmest været fast inventar på hitlisterne de seneste 10 år og er ubetinget en af de allerstørste pop-stjerner i landet.

XANDER
Popsanger, rapper, sangskriver, coach i Voice - Danmarks største stemme og nu også en del af Pavillonen på græs... Xander rammer Pavillonparken med alt det største, bedste og skarpeste fra sin hånd, når han indtager den scenen med store popsange om kærligheden og smagsprøver fra det spritnye album Indre By 2, hvor han leger med RnB og hiphop-genrerne.

MASON J
Mason J er vokset op i en musikalsk familie i Grenå, men er den første generation, der selv komponerer sin musik – og det gør han med stil og umiskendeligt talent. Hans internationale lyd skubber til hjemlandets grænser og kalder snart på et gennembrud i udlandet. Hør ham før de andre!

Praktisk information:
Arrangementet gennemføres under de på tidspunktet gældende covid19 regler.

Begrænset antal pladser.
Koncerten er med et begrænset antal pladser – selv om koncerten er udendørs er den på et begrænset areal med begrænset antal pladser som ikke bliver forøget…

Drikkevarer
Drikkevarer købes på pladsen – det er ikke tilladt at medbringe drikkevarer.

Siddende.
Koncerten er lavet som et slags picnic arrangement for et siddende publikum – det er derfor tilladt at tage sit tæppe eller campingstol med (ikke andre former for møbler).

Unummererede pladser

Dørene åbnes kl. 18:00.
Billetpris 350,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillionen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 350 kr

Sted Pavillonparken ved Pavillonen

Pladser Unummererede pladser

Arrangør Pavillonen