Celtic Horizon band

17. mar
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

17. marts
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Arrangementet er afholdt

I samarbejde med Kysthotellet tilbyder vi fordelagtige priser på jeres overnatning. Enkeltværelse 595 kr. / Dobbeltværelse 795 kr.

Brug kampagnekoden: pavillonen

Celtic Horizon band

Som duo startede gruppen oprindeligt under navnet The Celtic Horizon og optrådte som sådan, for det britiske og hollandske publikum i 12 år, bestående af Bob Ferguson og Neil Nicholson, begge kendte hovedfigurer fra det nu nedlagte, men meget publikumspopulære skotske band, Beggars Row.
Duoen har optrådt til ethvert tænkeligt type arrangement, men især i forbindelse med firma events, blev de specielt eftertragtet og fandt sig her en niche, og i kølvandet heraf, opstod netop Celtic Horizon Band.
Med deres unikke optræden med et mix af koncert, show og dans til samspilskoncerter, såkaldte Ceilidhs, blev de straks en succes, og har siden optrådt for utallige nationaliteter fra hele verden. Af højt profilerede spillesteder i hjemlandet Skotland, kan nævnes det estimerede Stirling og Edinburgh slot, det 1. klasses Gleneagles Hotel, samt andre hoteller af bedste skuffe, som gruppen kan skrive på kundelisten, og figurerer ofte i både radio og Tv-programmer. Showet kan sagtens tilpasses det specifikke publikum, hvor netop gæsterne bliver inddraget og delagtiggjort ved at være en del af den spøjse og underholdende optræden, og vil derfor være det ideelle valg til såvel firma arrangementer, festivaler, som spillesteder af næsten alle størrelser, og kan derefter love en underholdende og fornøjelig oplevelse i selskab med gruppen.

Celtic Horizon Band består af:
* Bob Ferguson: Sang – guitar – fløjte – mundharmonika – mandolin og bodhran.
* Sebastian Meijer: Violin – sang -- djembe og bodhran.
* Menno Schilstra: Sang – basguitar – guitar – bouzouki – oktav mandolin – bas tromme cajun – mundhamonika – ’low’ fløjte og bodhran.
* Guido Hoogeboom: Sang – harmonika – keyboard.

Som ophavsmand bag gruppen Beggars Row, optrådte Bob Ferguson gennem 17 år i Holland, Danmark, Belgien, Norge og turnerede i Rusland, USA og Israel, udover de britiske lande. Han optræder også soloshows, og er bl.a. forsanger i et musikshow med traditionelle kendte numre, baseret i Skotland, som henvender sig specielt til firma events, men deltager derudover i mange projekter i både Skotland og Europa. Har også stor succes med sit onemanshow; The Parody Man.
Sebastian Meijer har optrådt med flere bands, såsom violinist i Irish Music Group Woundsend-ensemblet og folkedoen The Burry Boys. De har optrådt på mange spillesteder, herunder; Skagen Festival i Danmark. Derudover optræder han med Shamrock, Joint String Friends, Crazy Celtic Clan, med Bob og Neil fra det skotske band Beggars Row, Rolling Home Shantykoor, Celtic Hearts og Andehlian. Sebastian har medvirket på flere kunstneres CD'er. Sebastian sluttede sig til Celtic Horizon band i 2015 på deres europæiske ture.
Det første musikinstrument Menno spillede var mundharmonika, efterfølgende blev det til keyboard og sang vokaler. Senere lærte han at spille guitar, tin fløjte, ”low” fløjte, basguitar, bouzouki og bodhran og bas cajun, som han har bygget sig selv. Menno optræder også i The Joint String Band fra Holland og har været involveret i flere andre musikalske projekter og bands som Burry Boys og Celtic Crazy Clan. Menno sluttede sig til Celtic Horizon Band i 2018.

Guido er det nyeste medlem af Celtic Horizon Band og kan findes med en harmonika eller på keyboard. Han har altid været engageret i musik og har f.eks. lært at spille klaver efter gehør. Hans karriere startede i bandet ”Lennart, Guido & the extras”, som var en komedieoptræden om wannabe-rockstjerner på vej til berømmelse. Senere spillede han harmonika som gæstemusiker i det hollandske piratfest-folkeband ”Plunder”. Hans forskellige samarbejder førte til flere forskellige bands herunder Varend Volk, Pyrolysis og Plunder.
I Celtic Horizon Band nyder og sætter han en ære i at påføre sig den skotske kilt, for at slutte sig til Bob, Menno og Sebastian på scenen.

Pavillonsalen

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 175,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 175 kr

Sted Pavillonsalen

Arrangør Pavillonen