Burhan G - akustisk

11. mar
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

11. marts
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Arrangementet er afholdt

Flyttet til den. 11. marts. 2022.
Refunderingsfrist 16-04-2021

Burhan G - akustisk

Burhang genfortolker sine egne hits i fantastiske udgaver hvor sangene kommer til sin ret med Burhans fantastiske stemme helt klar…

Den danske pop- og RnB stjerne Burhan G er kendt for sine følelsesladede ballader og up-tempo pophits. Han får pigerne til at hvine, og sætter gang i dansefødderne hos publikum, der troligt skråler med på hans mange kendte numre. Burhan G har et imponerende bagkatalog, der bl.a. tæller hitsinglerne, Kalder Mig Hjem, Jeg Vil Have Dig For Mig Selv, Mest Ondt, Tættere På Himlen, Jeg’ I Live og sidst men ikke mindst julehittet Tinka med Frida Brygmann. Når man oplever Burhan G live, er man således sikker på en hitspækket oplevelse, leveret af den talentfulde, charmerende og altid træfsikre top-entertainer.

Med sine storslåede sceneproduktioner, stramt koreograferede optrædener og ultra-velspillende band, er Burhan kendt for at levere nogle koncerter, der står mål med selv de største internationale artister. Det bliver således en helt særlig oplevelse, når Burhan bevæger sig væk fra de vante rammer på sin akustiske turne med kun to musikere og én korsangere. Det nedbarberede set-up tvinger samtidig hitmageren til at gentænke sit omfattende katalog af hits, og finde ud af hvordan sangene skal fortolkes i den akustiske besætning. Det bliver uden tvivl en helt særlig oplevelse, som publikum sent vil glemme.

Vi ses i Pavillonen

Centersalen Nummererede pladser

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 300,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 300 kr

Sted Centersalen

Pladser Nummererede pladser

Arrangør Pavillonen