Bull & Hjorth - Efterårskoncert på Apetit

17. nov
kl. 20:00

17. november
kl. 20:00

Arrangementet er afholdt

Et sted mellem himlen og dybet findes sandheden. Bull & Hjorth rejser gennem livet med stemningsfulde danske sange om hverdagsbetragtninger, indre som ydre! Med udgangspunkt i deres mange udgivelser, fylder den dynamiske duo ører og hjerter med følsomme musikalske toner. Er du til viser? Har du lyst til at grine og græde undervejs? Så tag med på en poetisk og eftertænksom rejse sammen med de erfarne herrer...

Gorm Bull og Palle Hjorth har spillet sammen i et årti. De seneste 2 år har været turbulente. Da duoen gik af scenen i det indre København 11. marts 2020, havde Mette Frederiksen netop proklameret: Danmark er lukket ned! Få dage senere begyndte Bull & Hjorth at opføre live-koncerter på Facebook, sendt fra Palle Hjorths studie, Svinefryd. “Smugkoncerter”, kom det til at hedde. Undervejs kunne publikum kommentere og reagere på det hele. Oplevelsen var overvældende for duoen. Der kom mange åbne og private beskeder, der beskrev folks stærke oplevelse ved at kunne dykke ind i musikken, slukke for strømmen af dårlige nyheder eller reflektere over livet.

Disse reaktioner har understreget Bull & Hjorths tro på, at musik kan mere end bare underholde. Musik kan også lindre og give stof til eftertanke!! Skulle navnet Palle Hjorth ringe en klokke hos nogen i Auning og omegn, er det ikke helt forkert. Her er der tale om en fætter til den lokale af samme navn.

Bull & Hjorth er pladeaktuelle med “Himlen og dybet 2”.

Unummererede pladser

Billetpris 125,- kr.

Se mere på www.perron.dk

Se mere

Pris 125 kr

Sted Apetit i Auning

Pladser Unummererede pladser

Arrangør Pavillonen