BRYAN ADAMS TRIBUTE

21. sep
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

21. september
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Arrangementet er afholdt

En Rockfest af de allerbedste – med syng-med garanti …BRYAN ADAMS TRIBUTE har gennem de sidste par år opnået stor anerkendelse i udlandet, hvor de betegnes som det allerbedste bedste tribute-act til Bryan Adams. Bandet er i udlandet flere gange om året - med stor succes i bl.a. Belgien, Holland, Norge, Schweiz og Tyskland, men denne aften er lige her i Grenaa, hvor du kan genopleve Summer of 69, Cuts Like A Knife, Heaven, Run To You, Everything I Do og alle de andre Adams klassikere med et band i topform.

Frontmand Claus Hassing, der både lyder som og ligner Bryan Adams, fuldender billedet af, at man lytter til Bryan Adams selv, og dem som var på Pavillonen, sidst bandet spillede her, kan stå inde for, at man får en fed aften ”down memory lane” med masser af hits på stribe og god stemning.

Bryan Adams Tribute buffet byder på: Varmrøget laks m. peber og honning på plukket salat - hertil senneps creme fraiche, rødvinsmarineret svineculotte, oksefilet af Hereford kvæg, hvedekernesalat med soltørrede tomater og feta, hertil humus, chilimarinerede agurker, mandler og rødløg, bagte rødder med krydderurter, kartoffel/spinatroulade og selvfølgelig brød og smør.
Til dessert vil der være lakridsmazarin, - hertil melonsalat og rørt pistacieis.

Vi ses i Pavillonen

Centerssalen Ståpladser

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 180,- kr. / i døren 205,-

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris 180 kr

Sted Centersalen

Pladser Ståpladser

Arrangør Pavillonen