Bryan Adams Tribute

24. sep
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

24. september
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Arrangementet er afholdt

Glæd dig til showet, der er en kæmpe hyldest til den canadiske rockstjerne, og bandet, der gengiver alle de kendte hits med stor og præcis professionalisme.
I Pavillonen slår vi igen dørene op til en rockfest, der bare vokser og vokser og bliver federe og federe, og hvor stemningen er nostalgisk, og du kan feste med de fleste og synge med på det meste.
Bryan Adams Tribute er et af Danmarks ypperste tribute-bands, der leverer et top-trimmet rock-show rystende tæt op ad originalen. Efter kobberbrylluppet i 2022 er BRYAN ADAMS TRIBUTE sultne efter at spille live som aldrig før, og det er bestemt ikke uden grund, at bandet stadig efter mere end 12 år på toppen bliver betegnet som et af de mest autentiske og velspillende tribute-shows i hele Europa.

Frontmand Claus Hassing, der både lyder som og ligner Bryan Adams, fuldender billedet af, at man lytter til originalen, mens man rocker med på Summer of 69, Cuts like a knife, Heaven, Run to you, Everything I do, og alle de andre Adams sange.

BRYAN ADAMS TRIBUTE er i dén grad leveringsdygtige i en musikalsk oplevelse der kommer helt ud til bagerste række – hver gang. Enhver, der har hørt bandet, kan skrive under på, at BRYAN ADAMS TRIBUTE leverer en autentisk og varieret rock-koncert, der ligger så rystende tæt op ad originalen, at Bryan Adams selv har kvitteret med et: ”cool man!”.

Efter koncerter har publikum bl.a. udtalt:
”Vil også gerne takke for en fed koncert – hårene rejste sig mere end en gang :-).. Det er sgu som at være sammen med Bryan himself … – Kigger efter jer i det danske land.”
”STOR TAK til Rune, Filip, Claus, Lasse og Christian – det var en rigtig fed oplevelse at høre Bryan Adams Tribute på Ringsted Festival! Vi havde en fest nede blandt publikum, koncerten gik rent ind – jeg kan kun sige til alle andre; find en af jeres næste koncerter og kom afsted og hør jer! På Genhør – og syn ude i landet!”

Centersalen Ståpladser

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 180,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 180 kr

Sted Centersalen

Pladser Ståpladser

Arrangør Pavillonen