Brunch og musik: Claus Hassing - akustisk solokoncert

13. jun
kl. 11:00

Dørene åbnes kl. 10.30.

13. juni
kl. 11:00

Dørene åbnes kl. 10.30.

Arrangementet er afholdt

NY DATO: 13/6-2021.
Refunderingsfrist 10-04-2021

Glæd dig til en formiddag med forkælelse for alle sanser, når vi slår dørene op til et par timer med udsøgt brunch og lækker musik. Claus Hassing besidder en af de mest alsidige stemmer i Danmark, og ikke to intim-koncerter er ens, da ægte nærvær og indlevelse er hans varemærke. Du oplevede ham måske til Pavillonens live på nettet under nedlukningen i foråret 2020?
Den begavelse, Claus Hassing rummer som musiker og sanger, kommer til udtryk i de forskellige typer af numre, han har på repertoiret, der spænder fra Elvis-klassikere og gamle 60'er numre til Bryan Adams og Volbeat, hver gang fortolket personligt og med stor respekt for originalerne.

"De sidste 10 år har budt mig meget, både op- og nedture. Jeg har elsket og mistet, faldet og rejst mig op igen med troen på, at alt nok skal gå, og turde elske igen... alt imens angsten for at miste står der og kradser på bagdøren", fortæller den nordjyske sanger. Autencitet, varme, et glimt i øjet og ikke mindst en ro, der passer godt til en akustisk intimkoncert, er ingredienserne i en solo-koncert med Claus Hassing.

Pavillonens brunch:
Udvalg af brød og rundstykker, smør, hjemmelavede marmelader, skinke, rullepølse, landost fra Mammen, fransk brie, sprødstegt bacon, små ristede pølser, røræg, frugtkurv med friske og tørrede frugter, pandekager med sirup, æble- og appelsinjuice samt kaffe og te ad libitum.


Pavillonsalen - Cafeopstilling

Unummererede pladser

Dørene åbnes kl. 10.30.
Billetpris 195,- kr. / i døren 195,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillionen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 195 kr

Sted Pavillonsalen

Pladser Unummererede pladser

Arrangør Pavillonen