Brunch og Buttenschøn

10. apr
kl. 10:30

Dørene åbnes kl. 10.00.

10. april
kl. 10:30

Dørene åbnes kl. 10.00.

Arrangementet er afholdt

I samarbejde med Kysthotellet tilbyder vi fordelagtige priser på jeres overnatning. Enkeltværelse 595 kr. / Dobbeltværelse 795 kr.

Brug kampagnekoden: pavillonen

Glæd dig til en formiddag, der starter med noget nær det perfekte måltid, der kombinerer alt det bedste fra morgenmad og frokost. Når bunden er lagt og den værste sult stillet, bliver det bliver intimt og helt tæt på, når Thomas Buttenschøn fremfører sine sange i en akustisk og personlig koncert, der går lige i hjertet. Han tager humoristisk livtag med livets finurligheder som ingen andre med sin guitar, og han fortæller om kærligheden som det utilregnelige kompas, der af og til får dig på en omvej, men som altid får dig sikkert i havn. Sange, følelser og poesi, som bliver præsenteret i et virvar af utallige vittige og tåkrummende historier fra et levet liv, der sjældent former sig som forventet, men som mildest talt, og sagt ”i al fortrolighed”, bliver ved med at overraske.

Pavillonens brunch: Udvalg af brød og rundstykker, smør, hjemmelavede marmelader, 2 slags pålæg, landost fra Mammen, fransk brie, sprødstegt bacon, små ristede pølser, røræg, frugtkurv med friske og tørrede frugter, pandekager med sirup, æble- og appelsinjuice samt kaffe og te ad libitum.

Pavillonsalen - Caféopstilling

Dørene åbnes kl. 10.00.
Billetpris 260,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 260 kr

Sted Pavillonsalen

Arrangør Pavillonen