Brimheim - LYT NYT FORÅR 2022

13. apr
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19.00

13. april
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19.00

Arrangementet er afholdt

Det er to stærke og bemærkelsesværdige sangerinder, der gæster Pavillonen i april - Brimheim får nemlig support af GRO!

Brimheim
Brimheim synger filterløst om alt det der gør ondt, og det gør hun så godt, at man hjertens gerne vil lytte med.
I slutningen det pandemiramte 2020 udgav Brimheim sin anmelderroste debut-EP ‘Myself Misspelled’, der introducerede hendes både inderlige og effektfulde rock-univers. Siden da har Brimheim arbejdet på sit debutalbum, der ærligt fortæller om psykisk sårbarhed og depression – og understreger hvor frygtløs en sangskriver og musiker hun er.
Musikken har altid været Brimheims måde at dele sin sårbarhed på. Den har været et værktøj, hun har brugt til at artikulere sine tanker og følelser, til at udfordre sig selv, og som en kæmpe kreativ legeplads. Og alle de facetter har også været i spil på hendes debutalbum ‘Cant Hate Myself Into A Different Shape’.

»Jeg tror grunden til, at jeg har været draget af musik og sangskrivning fra så ung en alder er, at jeg her har haft carte blanche til at være fuldkommen filterløs og ærlig i hvad jeg synger om, og måden jeg udtrykker det på. Det er enormt terapeutisk for mig, og når jeg så ovenikøbet oplever, at det vækker genklang hos andre, så føles det sindssygt helende og community-agtigt. Min tilgang til at skrive det her album har derfor været at skrive hudløst og intuitivt om specifikke situationer og relationer fra mit liv på en måde så de bliver alment menneskelige fortællinger. Det har været en måde at give mig selv tilladelse til at bo i følelser, der er meget udfordrende for mig at håndtere på andre måder«, fortæller Brimheim.

Selvom albummet tematisk kredser om et emotionelt mørke har album-processen for Helena Rebensdorff, der er kvinden bag det færøske kunstnernavn Brimheim, dog været kendetegnet af frihed og intuition på en helt særlig måde. Det er en arbejdsproces, der særligt er hjulpet på vej af det usædvanligt gode samarbejde mellem Helena og producer Søren Buhl (Blaue Blume).

GRO
Gro er alias for sanger, multiinstrumentalist og producer Julie Møller Christiansen. Med sin personlige æteriske pop med harpe, elektroniske teksturer og en lys, vægtløs vokal har hun på rekordtid fået plantet sine tre bogstaver solidt på den danske elektropop-scene.
Debutalbummet Columna, som udkom d. 29. oktober 2021, blev til i perioder hvor Julie isolerede sig i sit hjemmestudie med LP’er og fotos fra sin barndom, med det formål at bearbejde tiden omkring sin mors selvmord. De stærkt personlige tekster kredser derfor hovedsageligt om livets skrøbelighed, men pakkes ind i opløftende og varierede produktioner, som både indeholder elementer fra Julies opvækst med folk og strengeinstrumenter og hendes fascination for synthesizere og elektroniske lydflader. Live leverer GRO overlegne koncerter, der spænder fra intime passager med nær vokal, midi-guitar og harpe til ukontrollerede energiudladninger med tung bas, hårdtslående trommer og modular-synthesizer.
GRO er kommet godt fra start med airplay på DR P6 og P3, omtale i bl.a. Information, Soundvenue, GAFFA, Femina og Heartbeats, koncerter på blandt andet GAFFA på Græs og SPOT Festival og er af GAFFA blevet udnævnt som “et stort talent, som er værd at holde øje med”.

Unummererede pladser

Dørene åbnes kl. 19.00
Billetpris 160,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillionen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 160 kr

Sted Pavillonsalen

Pladser Unummererede pladser

Arrangør Pavillonen