Bremer/McCoy

10. feb
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

10. februar
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Arrangementet er afholdt

Vi glæder os til at byde velkommen til en af Danmarks hotteste og anmelderroste duoer i Pavillonen. Væbnet med klaver og kontrabas har Bremer/McCoy formået at give genklang både herhjemme og i udlandet. For duoens musik, der befinder sig et sted midt imellem den minimalistiske, moderne form for loungejazz og den mere drømmende, neoklassiske musik er eminent, på én gang enkel og dybt nuanceret i melodi og klangflade. Selv siger de, at de med deres musik ”søger stilheden i en støjende tid”, og de beskriver deres numre som ”hellige rum” eller ”meditationer”.
Morten McCoy, der er pianist i projektet fortæller: ”Vi lever i en tid med meget støj og mange distraktioner. Det kan være svært at finde hellige rum, hvor man kan fordybe sig og være alene med sig selv. Så vi prøver at skabe musik, der kan guide lytterne derhen.”

Jonathan Bremer, kontrabas, og Morten McCoy, klaver, har kendt hinanden det meste af livet, og har spillet sammen siden 2012 – og i Oktober2019 udgav de deres fjerde album sammen, Utopia. Albummet blev udgivet i samarbejde med Bremer/McCoy Music og ’Talking Heads’-frontmanden David Byrnes label -’LUAKA BOP’ - i New York. Her fortsættes rejsen videre ind i et forunderligt lydunivers skabt af to perfektionistiske og uhyrligt talentfulde barndomsvenner.
De har været pris-nomineret til Steppeulven for bl.a. ’Årets Musiker’ og ’Årets Komponist’ mere end en gang, de har fået opmærksomhed i udlandet og præsteret udsolgte koncerter på Copenhagen Jazzhouse og Bremen Teatret i København–ligeledes mere end en gang. Bremer/McCoy er et varmt navn.

”På den seneste plade havde vi besluttet, at der skulle være mere frihed til nyskabelse –og alligevel ender vi med at lave en plade primært med klaver og kontrabas. Den overordnede ambition er at bidrage til noget, der binder folk sammen. Vi har fået nogle overvældende oplevelser igennem musikken, og det håber vi også, at vores lyttere kan,” forklarer Morten McCoy. Bremer/McCoy er et stærkt fællesskab med en særlig, gensidig forståelse –en anmelderrost konstellation, der skal opleves live!

Jonathan Bremer: musiker, sangskriver og producer (født 1991)
Vandt som 17-årig JazzDanmarks Ung Jazz-konkurrence med bandet Surf in Stereo. Et år efter blev han hyret af Jazzhus Montmartre som husbassist, og i perioden 2011-2014 var han fast medlem af Niels Lan Dokys trio. Han medvirker desuden på flere af Dokys plader. Bremer har derudover eksperimenteret meget med at bruge kontrabassen i dub, reggae og elektronisk musik, han kuraterer Montmartres serie af upcoming-koncerter og har pladeselskabet Unity Rec.
Bremer har optrådt sammen med David Sanborn, Gino Vannelli, Palle Mikkelborg, Raske Penge, Mike Sheridan, Mikkel Metal, Purbayan Chatterjee, Rick Margitza og mange andre rundt omkring i hele verden.

Morten McCoy: Pianist, komponist og vinyl-DJ (født 1992)
Startede sin musiske rejse med at grave dybt ned i den jamaicanske musikkultur både som musiker, komponist, koncertarrangør og DJ. Siden har han beskæftiget sig med både øst- og vestafrikansk musik såvel som moderne vestlige lyde.
Som producer har han blandt andet arbejdet intensivt med at mestre kunsten at optage lyd analogt. I 2017 var han medkomponist på det prisvindende soundtrack til filmen “Underverden”. Han blev nomineret til en Steppeulv som Årets Musiker og som Årets Komponist sammen med Jonathan Bremer. Han kuraterer Livity Music – et sublabel på Raske Plader.

Pavillonsalen - Caféopstilling

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 195,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris 195 kr

Sted Pavillonsalen

Arrangør Pavillonen