Freja Kirk - AFLYST

31. mar
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19.00

31. marts
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19.00

Arrangementet er afholdt

Vi glæder os virkelig til at præsentere den talentfulde og banebrydende Freja Kirk i Pavillonen. De sidste par år har hun været på alles læber som et mainsteam undergrundshit, og hendes genrevridende, trapsoulede, r&b-eksperimenter leger med idéen om, hvordan popmusik skal være.
Hendes nye single ” But I’m Okay” inviterer os med ind i den allermest sårbare tid i hendes forhold. Hun har brugt det seneste års tid på at skrive sange, og mens musikken denne gang bevæger sig mere i den poppede retning, holder Kirk tekstmæssigt i fast i den ærlighed, der karakteriserer hende. ”But I’m Okay” handler om at udstå svære tider, hvor det eneste håb, man kan finde, er det, som man graver dybt efter inde i sig selv – i ens eget hoved.
– Alle har deres kampe, og nogle gange kan det føles umuligt at se lyset på den anden side, men jeg har valgt at stole på min erfaring, der efterhånden har vist mig, at uanset hvor dårligt et sted man er, så kommer der et tidspunkt, hvor den hårde tid er noget, man ser tilbage på. Der kommer et tidspunkt, hvor man er okay, igen. Vi har jo en unik evne til som mennesker at finde håbet frem, selv i de mest vanvittige situationer. "But I’m Okay" er sangen jeg har haft brug for, for at komme igennem de hårde tider i mit liv, fortæller Kirk.

Freja Kirk er hverken den strømlinede popsangerinde eller den kantede outsider. Hun er hverken en eksplosion af påtrængende selvtillid eller selvudslettende sky. For at fange Freja Kirk må man først og fremmest forstå det: Hver gang hun bliver forsøgt defineret, undviger hun. Hun eksisterer i et landskab uden klare svar, uden klare identitetsmarkører. Det er en risiko, de færreste tør løbe, men for hende kan det ikke være anderledes. Hun sætter alle menneskers kamp for finde sig til rette på spidsen. Til rette i deres krop, til rette med deres køn, til rette med deres venner, til rette med deres sorg, til rette med deres begær. For hun lever hver dag midt i splittelsen og kan kun få afløb for den i sine trappede soulsange.
I november 2019 udgav hun albummet Pussyfied. Titlen er bl.a. en fortolkning af begrebet pussyfied, som løst kan oversættes til tøsedreng, en af mange stereotyper, som Freja Kirk forsøger at gøre op med på albummet. Pussyfied fik bl.a. seks stjerner i musikmagasinet Gaffa, som kaldte albummet “udefinerbart og fuldstændig mageløst.”


Freja Kirk er født i 1987 og opvokset i København.
Debuterede med albummet ’Monophobia’ i 2014 og fulgte op med ’Pussyfied’ i 2019 og ’Sloppy Seconds’ i 2020.
Blev i 2019 hædret med prisen som 'Årets Musiker' ved Danish Rainbow Awards.
Begrundelsen lød, at hun var "en synlig LGBT-person og et forbillede, der inspirerer på de sociale medier gennem musikken og i pressen". Senest har hun været på alles læber med sin deltagelse i Vild med Dans, hvor hun var på gulvet med Claudia Rex, optrådt til Gaffa prisen, optrådt i Go morgen Danmark og meget, meget mere.

Unummererede pladser

Dørene åbnes kl. 19.00
Billetpris 195,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillionen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris 195 kr

Sted Pavillonsalen

Pladser Unummererede pladser

Arrangør Pavillonen