Bite the Bullet - LYT NYT

21. nov
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

21. november
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Arrangementet er afholdt

BITE THE BULLET spiller med en utæmmet energi og en indlevelse, der gør det vanskeligt for selv de tungeste ben at stå stille. Bandet turnerer flittigt på klubber og spillesteder langs den tyske autostrada, hvor deres rå rock ’n roll har vundet sumprockerne en trofast dansende fanskare blandt elskere af majswhisky, rockvinyler og nedtrampede forvrængerpedaler. Med et drive af lige dele passion, nærvær og en søgen efter at få det enkle til at virke stort, det oprindelige til at virke nutidigt og nuet til at være stærkt, er bandet klar til at indtage scenen i Pavillonen.

“At spille et fedt show er bedre end alle euforiserende stoffer, sex og Gud tilsammen,” fortæller Paw Eriksen om bandets Europa-eventyr, der har ført dem forbi Spanien, Portugal og Italien - og i øvrigt haft overraskende, personligt gavnlige bi-effekter for bandets forsanger Thomas Storgaard Christiansen. Med en psykisk diagnose i bagagen har Christiansen gennem mange år kæmpet med angst og søvnløshed. Systemet har hidtil ikke kunnet hjælpe ham. Men ét sted føler manden sig fuldstændigt i zen: På landevejen. Fra bagsædet af bandets tourbus indhenter forsangeren således nemt den søvn, han må kæmpe for til den lyse morgen, for at få i sin hverdag. “Thomas har den vildeste tone og hans scenepresence er vildere end nogen andens, fordi han bruger alt det, han kæmper med i sin dagligdag, når han synger. I musikken finder han plads til at være fuldkommen fri,” fortæller Paw Eriksen.
Bite the Bullet blev dannet i 2012, men bandets oprindelse går helt tilbage til et lille mørkt øvelokale i Vejle og musikkonkurrencen Den Gyldne Guitar i 1996.

? Bite The Bullet spiller årligt 70 shows, heraf ca. 10 i Danmark
? Bandet har supportet for navne som Go Go Berlin, Baby Woodrose, The Blue Van og The Sandmen.
? Bandmedlemmerne har spillet for kunstnere som Spids Nøgenhat, CODY, Jonas Breum m.fl.

En del af klub LYT NYT: Køb hele kortet – 7 koncerter for kun kr. 350,-


Pavillonsalen

Ståpladser

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 125,- kr. / i døren 150,- kr.
Billetpris for UNGBILLET - under 22 år i forsalg 75,- kr. Gyldigt ID medbringes.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillionen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris 125 kr

Sted Pavillonsalen

Pladser Ståpladser

Arrangør Pavillonen