BAEST

29. feb
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

29. februar
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Arrangementet er afholdt

BAEST - Eksklusiv forårsturne i 2020, kommer forbi Grenaa.

D. 27. februar 2020 drager BAEST på sin første headliner tour i Danmark. Om touren siger bandet: ”Eftersom folk har været så bindegale her til sommer, har vi besluttet os for at halshugge jer alle til foråret. Længere koncerter, større guns og KÆMPE vindmøller. Vi glæder os til at se hvor hurtigt i kan fylde spillestederne op, og tvivler dog ikke på at i snildt kan gøre den første BAEST headliner tour til en forbandet god massakre”

Den 13. september 2019 vil Danmarks kraftcenter inden for death metal – BAEST – udgive deres andet studiealbum ‘Venenum’ på Century Media Records/SONY Music Denmark.

Siden BAEST blev dannet i 2015 har de succesfuldt etableret sig selv som et af Danmarks mest lovende metalnavne i nyere tid. De har blandt andet vundet to GAFFA Awards tidligere på året og blev fulgt af DR på deres Europaturné med Decapitated i dokumentarserien ‘Den Satans Familie’, som blev lanceret i juni 2019. Se den her: https://bit.ly/EnSatansFamilie

BAEST har spillet på festivaler såsom Summer Breeze, Ruhrpott Metal Meeting, Copenhell, Roskilde, Royal Metal Fest, Eurosonic og varmet op for eksempelvis Abbath, Hatebreed, Dying Fetus, Entombed A.D., og Illdisposed, hvor de har gjort indtryk på publikum med deres rasende lyd og medrivende, energiske optrædener.

‘Venenum’ er indspillet i FinlandStudio med mix og master af Andreas Linnemann i Hop House Studio. Albummet viser bandets stærke svenske death metal-inspirationer udvikle sig mod en mere alsidig tilgang, der omfavner elementer, man også ser hos navne som Morbid Angel, Death og Bolt Thrower.

BAESTs debutalbum ‘Danse Macabre’ blev udgivet den 17. august 2018 og er tilgængelig på CD, vinyl og alle digitale platforme: https://baest.lnk.to/DanseMacabre

BAEST er:
Simon Olsen - vokaler
Svend Karlsson - guitar
Lasse Revsbech - guitar
Mattias Melchiorsen - bas
Sebastian Abildsten - trommer

Pavillonsalen
Ståpladser

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 180,- kr. / i døren 200,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 180 kr

Sted Pavillonsalen

Arrangør Pavillonen