Baby Did a Bad Thing - LYT NYT

19. okt
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

19. oktober
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Arrangementet er afholdt

Pavillonen er stolte over at præsentere det Aarhus-baserede americana-orkester Baby Did a Bad Thing som en del af LYT NYT. Snakken har længe gået lystigt i krogene hos musikelskere landet over – og for andet år i træk blev der meldt udsolgt til deres koncert på SPOT Festival.

Baby Did a Bad Thing er nordisk americana med tippet hat til sangskrivere som Neil Young og Gillian Welch samt nyere navne som Chris Stapleton og Nikki Lane. Centreret omkring parret Eline Engholm og Jonas Fjelsted og deres sangskrivning, manøvrer orkesteret sig ubesværet mellem akustisk folk/ country og elektrificeret roots-rock.

Rootszone har givet dem en overbevisende anbefaling med på vejen:
“Aarhus-bandet Baby Did a Bad Thing er et godt eksempel på nogle musikere med så overbevisende talent, at de er på vej til noget stort. De har ramt en stil og en lyd, som ingen anden på den danske musikscene. (...) Vi har oplevet svenske First Aid Kit nå international succes baseret på deres duetsange - Baby Did a Bad Thing gør det bedre, vil jeg påstå.”

I samarbejde med én af landets dygtigste musikere - Rune Kjeldsen (C.V. Jørgensen, Poul Krebs, The Savage Rose) som producer, udgiver Baby Did a Bad Thing i starten af
2020 deres debutalbum.

Vi glæder os til at se dem først i Pavillone – og følge dem i årene fremover

Pavillonsalen

Ståplads

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 150,- kr. / i døren 175,- kr.
Billetpris for UNGBILLET - under 22 år i forsalg 100,- kr. Gyldigt ID medbringes.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 150 kr

Sted Pavillonsalen

Pladser Ståplads

Arrangør Pavillonen