Baby did a bad thing

15. mar
kl. 20:00

Dørene åbnes en time før.

15. marts
kl. 20:00

Dørene åbnes en time før.

Arrangementet er afholdt

Der er højere til loftet, lidt større armbevægelser og fri adgang til helt nye kroge af musikken, når Baby Did a Bad Thing vender tilbage med nye sange, nyt album og – selvfølgelig – ny turné.

Det gav ikke sig selv, da Baby Did a Bad Thing ramte landets radioer midt i en Coronatid. Og dog. For selvom det århusianske debutband, ligesom resten af branchen, var ramt at nedlukning og restriktioner, tog både P4, P5, adskillige amerikanske radiokanaler, anmeldere - og publikum - begejstret mod første album fra de herrer.

Nu er bandet klar med nye sange, og resultatet er et modent, selvsikkert og velovervejet udspil med modet til både at forlade lidt gammelt og - især – at byde nye hjørner velkomne. Selv siger de, at de er blevet ’mere folk end country’.
Og det er et modnet band, der med deres nye sange og kommende album har givet sig selv plads til mere frihed - i både arrangementer og tekster.

”De nye sange er fortællinger, der gælder bredt, men tager udgangspunkt i et enkelt menneskes historie. Det er universelle temaer om at stille sig åben, at turde være sårbar over for verden og om at finde hjem,” lyder det fra manden bag sangene, Jonas Fjelsted.

”Og så er der plads til mere dynamik, mere flerstemmigt kor og flere rockelementer. Ja, vi rager ned fra alle hylder denne gang…”

Baby Did a Bad Thing er:
Jonas Fjelsted (vocal / guitar)
Casper Simonsen (trommer)
Thomas Friis (bas)
Mikael Sort (pedal steel / guitar)

Pavillonsalen - Caféopstilling

Dørene åbnes en time før.
Billetpris 175,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris 175 kr

Sted Pavillonsalen

Arrangør Pavillonen