Aysay - LYT NYT

25. nov
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19.00

25. november
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19.00

Arrangementet er afholdt

AySay lyder som det nye Norden. Et Norden, der ikke længere kan løbe fra sin mangfoldighed og kulturelle rigdom. Her synges på dansk, tyrkisk og kurdisk i en smuk synergi med naturen og livet omkring os. Både sårbart og stærkt, men ofte også charmerende og opløftende skaber AySay både et pusterum og en festlig protest i opgør med en verden, der alt for ofte insisterer på snæversyn og fastlåste rammer.

Forsangeren Luna Ersahin har en dansk mor og en kurdisk far fra Tyrkiet, og i hendes stemme hviler en fortælling om helheden i de to halvdele. Med Aske Døssing Bendixen på analog og digital percussion og Carl West Hosbond på guitar er AySays pop-arrangementer moderne folkemusik i form og fortælling.

AySay’s lyd har udgangspunkt i Luna Ersahin, som bringer den mellemøstlige folkemusik ind i den vestlige musikkultur. I spændingsfeltet her skabes en stemning, der farves af tekster på dansk såvel som på tyrkisk. Med både klassisk mellemøstlige instrumenter som darbuka og saz og elektroniske elementer, forsøger de at udviske grænserne mellem øst og vest. Bandets musik var en central del af åbningen af Aarhus Europæisk kulturhovedstad, og blev akkompagneret af Aarhus Symfoniorkester og Aarhus Jazzorkester, samt til åbningsparaden, hvor Luna bl.a. sang en duet med den færøske sangerinde Eivør, foran 70.000 mennesker og live på DR1. I 2017 indspillede gruppen en EP, der udkom i maj 2018.

Unummererede pladser

Dørene åbnes kl. 19.00
Billetpris 100,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillionen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris 100 kr

Sted Pavillonsalen

Pladser Unummererede pladser

Arrangør Pavillonen