Australiens hjerte

26. okt
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19.00.

26. oktober
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19.00.

Arrangementet er afholdt

At rejse mod ikonet på Australien, verdens mindste kontinent, er Ayers Rock, eller Uluru som aboriginerne kalder klippestenen der med sine røde farver pryder midten. Det er et foredrag om en rejse som ingen anden.

På vejen hertil valgte Nikolaj Wessel Witte en uges ’omvej’ sammen med en fra landets oprindelige befolkning. I foredraget fortæller Nikolaj om Australien og hvordan de udforskede Australien, såvel det fysiske som det kulturelle landskab der har skabt landet. Det var gennem støvet og forbi kamelerne at forståelsen for landets hellighed tonede frem. Det var når ørnene skreg ud over klipperne i dagens allerførste minutter at naturens fascination brændte sig fast. Og det var til kængurubøfferne over lejrbålet at hemmelighederne om aboriginernes liv kom frem.

Foredrag om Australien – en helt anden verden
Australien er meget andet end den tørre midte. Derfor rejste Nikolaj Wessel Witte videre til en af verdens ældste regnskove og smukkeste, tropiske område, Cape Tribulation. Her blev mountainbiken og flodbåden transportmidlet ud til slangerne, krokodillerne og en af verdens mægtigste fugle, cassowary’en.

Det er også freden i regnskoven, følelsen af saltvand i en kajak og det bånd som bindes mellem kulturen i det røde centrum og kulturen som trives ude ved kysten. Det binder Australien sammen som en helhed – også længe før de første europæere kom hertil.

Ebdrup Forsamlingshus Unummererede pladser

Dørene åbnes kl. 19.00.
Billetpris 150,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris 150 kr

Sted Ebdrup Forsamlingshus

Pladser Unummererede pladser

Arrangør Pavillonen