Arbejder - Sange fra hjertet

09. maj
kl. 19:00

Dørene åbnes kl. 18.00.

09. maj
kl. 19:00

Dørene åbnes kl. 18.00.

Arrangementet er afholdt

I samarbejde med Kysthotellet tilbyder vi fordelagtige priser på jeres overnatning. Enkeltværelse 595 kr. / Dobbeltværelse 795 kr.

Brug kampagnekoden: pavillonen

Arbejder - Sange fra hjertet

Stemningsfuld, energiladet og underskøn teaterkoncert baseret på sange fra Arbejdersangbogen.

Teatret Møllen genopfører den anmelderroste teaterkoncert fra sæson 21/22, hvor Møllen tager den ikoniske Arbejdersangbog ned fra hylden og lukker op for den kulturskat, sangbogen rummer. Gemt i sangteksterne ligger historier og værdier, der er helt grundlæggende for vores samfund – også den dag i dag.

ARBEJDER – SANGE FRA HJERTET byder på et alsidigt musikalsk univers med både kendte og ukendte sange fra Arbejdersangbogen. Med på scenen er der to musikere, der i samspil med de fem medvirkende skuespillere vækker historierne fra Arbejdersangbogen til live.

Det er en gedigen teaterkoncert, hvor der er plads til alle - røde såvel som blå, kvinder og mænd, direktører og skolelærere. Sangene i forestillingen udtrykker stærke følelser og handler om værdier som sammenhold, fællesskab, omsorg, kærlighed og medmenneskelighed. Det er musik, vi alle kan spejle os i.
Arrangør: Rødt Grønt Forum

Centersalen Nummererede pladser

Dørene åbnes kl. 18.00.
Billetpris 125,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633Denne forestilling er en co-produktion mellem Teatret Møllen og Team Teatret.

Se mere

Pris 125 kr

Sted Centersalen

Pladser Nummererede pladser

Arrangør Pavillonen