Anne Linnet - Greatest Hits

19. jun
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

19. juni
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Arrangementet er afholdt

I samarbejde med Kysthotellet tilbyder vi fordelagtige priser på jeres overnatning. Enkeltværelse 595 kr. / Dobbeltværelse 795 kr.

Brug kampagnekoden: pavillonen

Koncerten er flyttet til d. 19. juni 2021
Allerede købte billetter gælder til den nye dato.

Ønsker du din ordre refunderet bedes du udfylde formularen, senest den 06.05.2021 ved at klikke HER.

Anne Linnet – Greatest hits

Ingen anden dansk sangerinde og sangskriver har som Anne Linnet printet sig ind i generationer af danskeres musikalske DNA, og hun tilhører den helt tunge vægtklasse af dansk pophistorie. Derfor glæder vi os utrolig meget til Anne Linnet lægger vejen forbi Pavillonen.

Som en af Danmarks mest markante kvindelige kunstnere og som medlem af bands som Tears, Shit & Chanel, Anne Linnet Band samt Marquis de Sade har Anne Linnet ageret soundtrack til vores liv i mere end 40 år og beriget os med moderne klassikere såsom Tusind Stykker, Smuk og Dejlig, Glor på Vinduer, Venus og Barndommens Gade med mange flere og er hun én af de få sangerinder herhjemme, der har holdt sig aktuel igennem flere årtier.


Spændvidden i hendes omfangsrige musikalske produktion er stor. Hun har været med til at præge den danske rock- og populærmusiks udvikling med en aldrig svigtende fornemmelse for de internationale strømninger, og hun har hele tiden evnet at forny sit klangunivers, hvilket afspejler sig i hendes valg af fremtrædende danske og udenlandske musikere og producere. Anne Linnet fik i 1985 Preben Harris’ rejselegat for yngre dramatikere. Året efter blev hun tildelt en portion af LOs Kulturpris, i 1996 Gentofte Kommunes Kulturpris, i 1997 Ingrid Jespersens Legat og i 1998 den livsvarige ydelse fra Statens Kunstfond. Anne Linnet har desuden modtaget IFPI´s Ærespris, som gives for hendes samlede karriere, og for hendes betydning for dansk musik.

Til koncerten vil Anne Linnet og hendes velspillende band give publikum en uforglemmelig aften med ”greatest hits” fra hendes imponerende musikalske karriere.

Centersalen Nummererede pladser

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 295,- kr. / i døren 330,- kr.
Billetpris for UNGBILLET - under 22 år i forsalg 155,- kr. Gyldigt ID medbringes.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 295 kr

Sted Centersalen

Pladser Nummererede pladser

Arrangør Pavillonen