Anne Hjernø - stærk overgang

12. okt
kl. 19:00

Dørene åbnes en time før showstart

12. oktober
kl. 19:00

Dørene åbnes en time før showstart

Arrangementet er afholdt

Anne Hjernøe holder et inspirerende foredrag ud fra sin seneste bog. Der er fokus på at det, du mærker, føler og oplever i forbindelse med overgangsalderen, sandsynligvis er helt normalt. Du vil få forklaringen på, hvorfor det sker.

”Overgangsalderen skal ikke være et helvede af svede- og hedeture, søvnløshed, blødningsforstyrrelser, koncentrationsbesvær, ondt i leddene og smerter ved sex. Det er ganske enkelt ikke det, du skal bruge din tid på, hvis du kan undgå det. Det er nemlig meget lettere at fokusere på alle de gode ting, som denne alder også kommer med, hvis du har fået din nattesøvn, og der er styr på alle de andre symptomer, som overgangsalderen kan medføre.”

I dette personlige og underholdende foredrag, gør Anne Hjernøe også op med de tabuer som overgangsalderen altid har været forbundet med. Vi skal tale om tingene, få dem frem i lyset og vende dem med vores veninder. Kommunikation er vejen frem og indimellem har vi bare brug for at grine lidt af det hele, og dele vores historier om blod, sved og tårer.

Pladserne er unummererede.

Arrangør: LOF Midtjylland
www. Lof-midtjylland.dk

Pavillonsalen.

Dørene åbnes en time før showstart
Billetpris 220,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris 220 kr

Sted Centersalen

Arrangør Pavillonen