Angående mig & føl som

18. nov
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19.00.

18. november
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19.00.

Arrangementet er afholdt

Oplev to af Danmarks stærkeste nye live-navne, når føl som og Angående Mig tager på fællesturné
Mens spillestederne igen åbner dørene for det koncerthungrende publikum, sadler to af landets mest spændende nye artister op til en fælles turné, hvor det danske sprog og de helt store følelser er i fokus.

Selvom genrespektret spænder bredt mellem sangerinden Angående Mig og duoen føl som, så har de to artister alligevel meget til fælles. Udover at de begge tidligere har vundet DR’s prestigefulde talentprogram KarriereKanonen, skaber de begge deres musik i et kompromisløst univers, hvor alle følelser er lige meget værd, og hvor livets op- og nedture bliver beskrevet på en så vedkommende måde, at det svært ikke at blive rørt.

Fokus ligger særligt på melodien, beatet, et drømmende lydlandskab og ærlige tekster, når hiphopduoen føl som tager deres lyttere med på en virkelighedsflugt til det indre liv, til ungdommens rus og til musikkens ekstase. Den aarhusianske/aalborgensiske duo, der består af rapper Emmanuel Matongo og producer Frederik Reese, udgav i 2019 deres debutsingle “Mit Blod” og har senest været aktuelt med den melankolske single “Baby Blå” fra april, som blandt andet landede på GAFFAs “Bedst Lige Nu”-playlist.

Angående Mig er ligesom føl som et usammenligneligt navn på den danske musikscene - både når det kommer til hendes anmelderroste udgivelser og tryllebindende live shows. Den aalborgensiske sangskriver og sangerinde, Laura Lilholt Andersen har fundet den perfekte balance mellem at provokere sine lyttere og røre dem helt derinde, hvor det gør rigtig ondt, og hun brillerer både i det rå og larmende og i det helt skrøbelige. Med en forkærlighed for den danske lyrik udleverer hun sig selv og sin samtid gennem vanlig selvironi og kontroversielle tematikker. Angående Mig har blandt andet hittet med singlerne “Vrede kvinder” og “Jeg elsker alt hvad du hader ved mig” og udgav i efteråret 2020 sin debut-EP KUNSTEN AT LADE SOM OM. I foråret var Angående Mig igen aktuel med singlen BLOMSTER I LAKKEN, som varsler nyt materiale fra den fremadstormende artist.

Både Angående Mig og føl som har tidligere i år annonceret individuelle koncerter i Aarhus og København til december, men nu får fans altså mulighed for at opleve sammen på én scene i Pavillonen.

Pavillonsalen - Cafeopstilling

Unummererede pladser

Dørene åbnes kl. 19.00.
Billetpris 145,- kr. /

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillionen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 145 kr

Sted Pavillonsalen

Pladser Unummererede pladser

Arrangør Pavillonen