Anders Matthesen - Jokes - Ekstra

13. nov
kl. 16:30

Dørene åbnes kl. 15.30.

13. november
kl. 16:30

Dørene åbnes kl. 15.30.

Arrangementet er afholdt

Glæd jer til en enestående stand-up aften med Anders Matthesen

Anders Matthesen er tilbage med spritny stand-up, i formatet, som vi kender det bedst - Matthesen, en mikrofon og en kæmpe pulje af jokes.

Turnéen har fået titlen: ´JOKES - fra en hvid, straight mand´.

Som sædvanligt tager Matthesen udgangspunkt i sin egen navle, og hans groteske og underfundige observationer af det, vi alle sammen kender, græmmes og undres over. Emnerne er vidunderligt blandede og den eneste gennemgående fællesnævner og røde tråd er jokes, jokes, masser af jokes – og den helt store, kæmpe ’griner’.

Det nye stand-up materiale blev til på Fanø i efteråret 2021. Siden da er det blevet udviklet og finjusteret ved en række dinér-shows udelukkende på ´Kongekilden´ i Klampenborg, hvor bunker af nye jokes og bits er kommet til undervejs. Kun de bedste er overlevet og ser nu dagens lys i færdig form på Matthesens kommende, nye turné.

Billetter til Matthesens turnéer bliver vanen tro revet væk. Så er man en af dem der vil opleve, hvad han nu har fundet på, bør man holde øje med spillestedernes datoer og sikre sig billet inden længe.

Anders fortæller: ”Jeg tror vi allesammen har længtes efter noget at grine af. Og jeg har virkelig savnet at optræde og komme ud og møde mit elskede livepublikum. Jeg kan slet ikke vente på at se dem alle sammen på spillestederne. Denne gang bliver det ren stand-up fra øverste hylde. Hvis det skal lade sig gøre at turnere under pandemi og krig, er det nødvendig med et let-omstilleligt set-up … så det eneste, jeg har med, er mikrofonen, mig selv … og jokes - masser af jokes. Gør jer klar … Det bliver optur!! ”

Centersalen Nummererede pladser

Dørene åbnes kl. 15.30.
Billetpris 400,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 400 kr

Sted Centersalen

Pladser Nummererede pladser

Arrangør Pavillonen