Amy Helm med band (US)

16. maj
kl. 20:00

Dørene åbnes en time før.

16. maj
kl. 20:00

Dørene åbnes en time før.

AMY HELM (US)

Amy Helm er en anmelderrost sangerinde, sangskriver og multiinstrumentalist. Når hun ikke turnerer med sit eget band, er Amy baseret i Woodstock, NY, hvor hun ejer og driver Levon Helm Studios, og fortsætter med at opbygge fællesskab gennem musik ved at samle de legendariske Midnight Rambles, som hendes far startede i 2003.
Amy er en GRAMMY-vindende producer efter at have co-produceret sin far, Levon Helms 2008-album Dirt Farmer, og senest Midnight Norths udgivelse i november 2023, Diamonds in the Zodiac. Hendes fjerde soloalbum, produceret af Josh Kaufman, er planlagt til udgivelse i sommeren 2024 på Sun Records.

KORT BIO:
Hendes stemme først. Amy Helm har en stemme der lyder på tusinde måder, det svæver, flæber, bønfalder, fejrer, guider, healer, underviser, og frem for alt får Amy Helms stemme dig til at føle. Dette alene ville være nok; men Amy har været meget mere end en sanger i lang tid. Efter årtier med at praktisere og perfektionere sin kunst, er Amy blevet til en unik kraft, personlighed og kvinde i musikkens verden - og den langt bredere verden af alle, der elsker musik.

Amy Helms tidlige dage i ensembler og erfaring fra mange andre kunstnere, har givet hende to enorme styrker: hendes evner som performer og hendes magt som samarbejdspartner og lærer. De blandede talenter fra hendes New York City-baserede band Ollabelle, der blev dannet i 2001, viser, hvor bred og dyb Helms musikalske viden og evner rækker.


Pavillonsalen - Caféopstilling

Dørene åbnes en time før.
Billetpris 200,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris 200 kr

Sted Pavillonsalen

Arrangør Pavillonen