Ameli Dot - LYT NYT

03. maj
kl. 20:00

Dørene åbnes en time før.

03. maj
kl. 20:00

Dørene åbnes en time før.

Arrangementet er afholdt

”Et stort soulpoptalent. Punktum”. Sådan skrev Gaffa om det nye stjerneskud Ameli Dot efter hun havde imponeret foran en fyldt VoxHall på dette års SPOT Festival, og nu er hun klar til sin største danmarksturne nogensinde.
”Mine sange skal spilles live – med et band – da musikken bevæger sig flydende gennem et soul-, indie- og pop-lydunivers. Jeg glæder mig til at spille i Pavillonen – vi skal have det ærligt og energisk sammen!” Sådan fortæller Ameli Dot om sin kommende tour.

Da Ameli Dot udgav debutsinglen ”Hanging With Myself” havde hun ikke i sin vildeste fantasi troet, at sangen ville få den succes, som den har opnået. Den gik nr. 1 på den danske airplaychart og var derfor – i en lang periode – den mest spillede sang på dansk radio. I juni udkom hendes debut EP ’Monday Of My Life’, med radiohits som “Drunk” og “Machete”.

Formålet med Ameli Dot’s musik er at give folk noget at samles om, men samtidigt at kunne stikke til folk med en tilpas mængde seriøsitet og humor, der giver lytteren stof til eftertanke. Netop denne balance er utrolig vigtig for Ameli Dots musikalske univers – både live fra scenen, såvel som i indspilningerne. Det er dyrkelsen af skævheden og et opgør med opfattelsen af det perfekte og det uperfekte, som driver Ameli Dots lydunivers, hvor der er plads til alt.

”Jeg lover, at mine koncerter bliver med plads til både det energiske, inderlige, uperfekte, rowdy og sjove. Musik skal føles og mærkes, så publikum skal glæde sig til en eksplosion af følelser og stemning

Pavillonsalen, ståpladser

Dørene åbnes en time før.
Billetpris 195,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris 195 kr

Sted Pavillonsalen

Arrangør Pavillonen