Allan Olsen & Nyt Norlan - Rygter fra Randområderne

29. nov
kl. 20:00

Dørene åbnes en time før.

29. november
kl. 20:00

Dørene åbnes en time før.

ALLAN OLSEN & NYT NORLAN - RYGTER FRA RANDOMRÅDERNE

I ’24 er det tredive år siden at Allan Olsen & hans band, Norlan udgav den formidable dobbelte liveCD, Rygter Fra Randområderne.
Pladen blev indspillet i en ruf. Allan O. havde flyttet sin kuffert til Irland, og kom kun hjem for at spille de 6 koncerter, der kom til at danne grundlag for udgivelsen. Selve produktionen stod, Jan Vinther, Johs Stærk og Knud Møller for. Og de gjorde det fortrinligt.
Rygter Fra Randområderne blev Grammy-nomineret, og de fleste med forstand på den slags vil sige, at Rygter Fra Randområderne er blandt de bedste og mest helstøbte live-udgivelser i Danmark.
I 2024 vil Allan Olsen samle et nyt band - et ”nyt” Norlan - og rejse på turné for at genopføre Rygter Fra Randområderne. Fra spids til spids landet rundt. Det er jo jubilæum... Bandet der er samlet til turnéen er: Rune Kjeldsen: Guitar og andre strengeinstrumenter Mikkel Damgaard: Keyboards Peter Kjøbsted: Bas Mads Andersen: Trommer og percussion
Om sin nye besætning siger Allan Olsen: ”Det bliver sjovt at turnere med et band igen efter 6 års pause. Disse fyre kan virkelig spille, det ved jeg jo – og så tror jeg de er festlige at rejse med. Det sidste er ligeså vigtigt for mig...” Rygter Fra Randområderne indeholder som bekendt flere Olsen-klassikere, end noget andet pladecover. Publikums-favoritter som Mergelgraven, Gajoverden, Vi lå i jo Herning, Rimmerby Strand, Op til Alaska, og mange flere. De er der, alle de gamle, der var skrevet for tredive år siden.
Og modsat Olsen’s mange års praksis: Ingen decideret sætliste eller rækkefølge – ja så er der jo ikke så meget at rafle om denne gang: Rygter Fra Randområderne – spillet intakt som på pladen & live.

Centersalen ståpladser

Dørene åbnes en time før.
Billetpris 375,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 375 kr

Sted Centersalen

Pladser ståpladser

Arrangør Pavillonen