Alex Vargas

26. feb
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19.00.

26. februar
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19.00.

ALEX VARGAS, der pt er højaktuel i Toppen af Poppen, gæster Pavillonen. Hans liveoptræden er yderst fremragende, helt exceptionel og en oplevelse ud over det sædvanlige – klart en oplevelse værd

Det superpopulære livenavn kan løfte sløret for, at han har ny musik på vej.

”10.000 festivalgæster gik forgæves!” Overskriften prydede danske medier, da Alex Vargas debuterede på Roskilde Festival og overrumplede arrangørerne, og ikke mindst publikum, med sin koncert på Gloria-scenen. Vargas –og publikum –fik dog revanche, da mægtige Arena blev fyldt til bristepunktet to år senere.

Og oplevelsen i Roskilde, må siges at have været ganske sigende for den danske musikers karriere. For Vargas er en kunstner i konstant bevægelse. Han har flyttet sig med musikken og sine fans lige fra den spæde begyndelse på Ideal Bar til udsolgte aftener på Store VEGA i København. Han har udfordret koncertformatet med både akustisk og elektrisk live-sæt på én og samme aften på udsolgt, landsdækkende turné –og gjort det, med en stemme ud over det sædvanlige og en musikalsk diversitet, der spænder fra det minimalistiske til det himmelstræbende. Og med et aldrig svigtende ekstraordinært, visuelt overskud er man altid sikker på at træde ind i et helt unikt rum sammen med Alex Vargas – om det så er på de skrå brædder på Østre Gasværk eller for tusindvis af sveddryppende tilskuere i mastodonten Royal Arena.

I foråret 2022 vender Alex Vargas endelig tilbage til Pavillonen. Og det bliver med ny musik på sætlisten: ”Jeg har ikkeværet på tour siden 2020. Til gengæld, har jeg brugt masser af tid i studiet og fået skrevet og indspillet en masse ny musik til hvad der godt kunne gå hen at blive et album en dag. Det er nogle af de sange, jeg skal ud og spille for allerførste gang –og jeg glæder mig,” fortæller Alex Vargas.

Alex Vargas, der lige nu er aktuel i musikprogrammet Toppen Af Poppen på TV2, brød for alvor igennem på den danske musikscene med Platin-hittet, ’Shackled Up’. Han har siden udgivet EP’en, ’Giving Up the Ghost’, som også gav ham DMA-prisen som Årets Danske Solist i 2016. Det nu Guld-sælgende album, ’Cohere’ fra 2017, kastede hit-singler som ’Higher Love’ og ’Inclosure’ af sig og senest overraskede Vargas på ny med den personlige rejse på den imponerende ’EGO’-trilogi fra 2019.

Centersalen ståpladser

Dørene åbnes kl. 19.00.
Billetpris 325,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris 325 kr

Sted Centersalen

Pladser ståpladser

Arrangør Pavillonen