Alex Vargas

26. feb
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19.00.

26. februar
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19.00.

Arrangementet er afholdt

ALEX VARGAS gæster snart Pavillonen. Hans liveoptræden er yderst fremragende, helt exceptionel og en oplevelse ud over det sædvanlige – klart en oplevelse værd – og med sig som support har han den talentfulde Agnes Hartwich.

Alex Vargas
Det superpopulære livenavn kan løfte sløret for, at han har ny musik på vej.
”10.000 festivalgæster gik forgæves!” Overskriften prydede danske medier, da Alex Vargas debuterede på Roskilde Festival og overrumplede arrangørerne, og ikke mindst publikum, med sin koncert på Gloria-scenen. Vargas –og publikum –fik dog revanche, da mægtige Arena blev fyldt til bristepunktet to år senere.

Og oplevelsen i Roskilde, må siges at have været ganske sigende for den danske musikers karriere. For Vargas er en kunstner i konstant bevægelse. Han har flyttet sig med musikken og sine fans lige fra den spæde begyndelse på Ideal Bar til udsolgte aftener på Store VEGA i København. Han har udfordret koncertformatet med både akustisk og elektrisk live-sæt på én og samme aften på udsolgt, landsdækkende turné –og gjort det, med en stemme ud over det sædvanlige og en musikalsk diversitet, der spænder fra det minimalistiske til det himmelstræbende. Og med et aldrig svigtende ekstraordinært, visuelt overskud er man altid sikker på at træde ind i et helt unikt rum sammen med Alex Vargas – om det så er på de skrå brædder på Østre Gasværk eller for tusindvis af sveddryppende tilskuere i mastodonten Royal Arena.

I foråret 2022 vender Alex Vargas endelig tilbage til Pavillonen. Og det bliver med ny musik på sætlisten: ”Jeg har ikkeværet på tour siden 2020. Til gengæld, har jeg brugt masser af tid i studiet og fået skrevet og indspillet en masse ny musik til hvad der godt kunne gå hen at blive et album en dag. Det er nogle af de sange, jeg skal ud og spille for allerførste gang –og jeg glæder mig,” fortæller Alex Vargas.

Agnes Hartwich
Selvom hendes debut-EP rammer dansk musik med en sjældent hørt rå styrke, så er 22-årige Agnes Hartwich alt andet end baggrundsstøj. Hun er derimod her for at tage lytteren med helt ned i det mørkeblå dyb –og op igen! Agnes Hartwichs debut-EP kommer fra et sted i den unge sangerinde, hvor følelser og musik frit får lov til at udtrykke sig i ekstremer. Alt sker intuitivt og bevæger sig som bølger, hvor ordene det ene øjeblik kan tynge dig ned i det mørkeste dyb, mens guitarens elektriske toner, på et splitsekund, flår dig op til overfladen igen.’ Agnes Hartwich rammer dansk musik med en rå, inderlig styrke. Her er plads til aggressivitet, sårbarhed og alt det, der giver et ungt menneske og livet karakter. ”Jeg brugte min første månedsløn på en elguitar. Anede ikke, hvordan man spillede på den, men jegskulle bare have den, for jeg vidste, der var noget, jeg havde brug for at få ud gennem musik.”

Centersalen ståpladser

Dørene åbnes kl. 19.00.
Billetpris 325,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris 325 kr

Sted Centersalen

Pladser ståpladser

Arrangør Pavillonen