Alex Vargas

05. apr
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

05. april
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

DET BLIVER STORT ... ALEX VARGAS et af tidens hotteste og bedste live navne gæster Pavillonen i Grenaa .... Han senest spillet for mange tusinde mennesker i Royal Arena, for endnu flere publikummer på smukfest og ikke mindst for en helt Fyldt Arena scene på Roskilde festivalen ... nu kommer han til Pavillonen der i denne sammenhæng bliver en intim-koncert på en lille scene ... glæd dig ...


TO ALEX VARGAS-KONCERTER PÅ ÉN AFTEN
Han brød igennem, som singer-songwriter på små klubscener, men har de seneste år taget sine elektroniske noise-soul til landets største koncertsale, festivaler og tilmed Royal Arena. I foråret 2019 forener Alex Vargas begge verdener på helt særlig Danmarksturné.

I løbet af blot to år, gik danske Alex Vargas fra at spille udsolgte koncerter på små Københavnske spillesteder, til at indtage landets største festivalscener og Royal Arena med sin himmelstræbende vokal og gennemslagskraftige noise-soul. Koncerten bliver helt særlig fordi man nemlig kunne opleve den anmelderroste sanger i to forskellige liveopsætninger: første del solo og anden del med fuldt band – på én og samme aften.

Alex Vargas har spillet hundredvis af koncerter verden over og er både kendt for sine akustiske samt elektroniske liveshows. Og med udsigt til en udsolgt efterårstour, er en af landets største stemmer og hitmageren bag sange som ’Shackled Up’, ’Higher Love’ og ’Inclosure’, klar til endnu engang at hæve barren, og udfordre sig selv og sine fans.

Centerssalen Ståpladser

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 325,- kr. / i døren350,-
Billetpris for UNGBILLET - under 22 år i forsalg 175,- kr. Gyldigt ID medbringes.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 325 kr

Sted Centersalen

Pladser Ståpladser

Arrangør Pavillonen