ADAM & NOAH - FARVEL & TJAK 2021 - AFLYST

25. feb
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

25. februar
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Arrangementet er afholdt

Farvel og Tjak! Adam & Noah takker af for denne gang.

”Hva’ sker der danskere… vi elsker jer, kartofler og ikke-kartofler. Det har været den vildeste rejse at tage landet rundt og lave sjov med jer; live, på festivaler, på TV, i radioen og alt det der.
Vi vil bare gerne sige tjak.. tjak fordi vi måtte tage pis på jer, tjak fordi I ville grine med os og tjak fordi I er så fucking luksus. Yalla fuck af vi ses - en sidste gang ;)”

5 år - så lang tid får fænomenet Adam & Noah lov til at eksistere, før de runder af med et brag.
De to komikere, der på rekordtid kæmpede sig op i toppen af dansk komik, har nemlig meldt ud, at de i 2020 tager på deres definitivt sidste og absolut største Danmarks-tour; Farvel og Tjak.
Drengene har scoret intet mindre end et gennemsnit på 5 stjerner på deres to første Danmarks turnéer. Stjernerne er samlet ind blandt de publikummer, der har set deres shows landet rundt, og er dermed et snit samlet ind fra 1000 publikummer.

På deres seneste tour sluttede de af med to shows i Operaen - to shows der begge blev udsolgt på blot 2 uger. Derudover spillede drengene for udsolgte sale hele landet rundt, vel og mærke de største sale, i alle byerne.
Alligevel meldte fans fra hele landet ud, at de ikke nåede at få billetter. Så budskabet må denne gang være; Få købt billetterne nu - i god tid denne gang!

Info: adamognoah.dk
Showet anbefales ikke til unge under 11 år.

Vi ses i Pavillonen

Centersalen Nummererede pladser

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 265,- kr. / i døren 290,-

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 265 kr

Sted Centersalen

Pladser Nummererede pladser

Arrangør Pavillonen