80’er fest - Hit med 80'erne

26. apr
kl. 20:00

Dørene åbnes en time før showstart

26. april
kl. 20:00

Dørene åbnes en time før showstart

På sætlisten er alle de sange, du kender fra den danske rocks guldalder. Kom indenfor og genopliv de udødelige hits fra Tøsedrengene, Rocazino, RayDeeOhh, Gnags, News, TV2, Dodo & The Dodo’s – fortsæt selv listen.

Hit med 80’erne var for første gang i øvelokalet den sommer, hvor John ”Faxe” Jensen ramte den lige i røven og sendte Danmark afsted mod titlen som europamester i fodbold. 1992 er længe siden. Dengang var orkestret bare en sjov idé. Ingen havde i sin vildeste fantasi forestillet sig, hvad der ventede.

I 2022 var Hit med 80’erne på 30 års jubilæumstur. Den ene udsolgte koncert efter den anden blev det til overalt i Danmark. Stadig med sangene, anekdoterne og minderne fra dengang i 80’erne som bindemiddel, og succesen fortsætter! Den danske sangskat fra det pastelfarvede årti er tilsyneladende helt uden udløbsdato. Faktisk har tendensen de seneste år været, at den danske 80’er-rock er mere populær end nogensinde. Måske er sangene snurret fast til de dramatiske begivenheder for snart 40 år siden. Mens Danmark skrålede "Indianer", "Jeg Elsker Dig" og "Afrika", rasede Den Kolde Krig uden for døren. Frygten for atomkrig var massiv, vi blev bevidste om miljøtruslerne, og den danske økonomi måtte hales i sikkerhed fra det, en politiker havde kaldt for afgrundens rand. Til sidst faldt Berlin-Muren, og hele verden blev en anden.

Men sangene. De står endnu. Hit med 80’erne genopliver musikken, der betød så meget for så mange. Og sender samtidig en stor, respektfuld tak til de danske 80’er-stjerner og deres sange, som gør det hele muligt. Flere af dem har fra tid til anden været med på scenen hos Hit med 80’erne. Men orkestret kan først og fremmest selv.

Hit med 80’erne er: Annette Søgaard, vokal / kor Ole Hansen, vokal / kor Jan Kaspersen, saxofoner / akk. guitar / kor Brian Bannerholt, guitar Steffen Hansen, keyboards Jakob Pagaard, bas / kor Kurt Nielsen, trommer

Vi ses i Pavillonen

Centerssalen Ståpladser

Dørene åbnes en time før showstart
Billetpris 255,- kr.

Max. 10 billetter pr. kunde
Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 255 kr

Sted Centersalen

Pladser Ståpladser

Arrangør Pavillonen