Total Hip Replacement

08. dec
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

08. december
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Total Hip Replacement er et ungt, energisk og sprudlende orkester med mere end 150 koncerter og flere udlandsrejser i bagagen. Når de spiller koncerter, er det en fest på scenen, en smittende spilleglæde og seriøse musikalske budskaber, der omfavner publikum. Bandet nyfortolker og forener reggae, soul og funk med afrikansk highlife, inspireret af Bob Marley, The Black Seeds, Fat Freddy’s Drop og den moderne new zealandske reggaescene.
I sommeren 2017 gjorde bandet sig blandt andet bemærket ved at spille 8 showcases til Spot Festival, samt at vinde Skanderborg Festivals ”Tak Rocks Talentpris 2017” hvor Gaffa skrev følgende:
"Total Hip Replacement spillede en overvældende god og swingende koncert, fyldt op med hooks og horn. Uden tvivl årets mest gennemmusikalske show (…)”

Så glæd jer til en aften i Pavillonen fuld af groove og glade musikere, som spiller musik, der er svært at stå stille til!

________________________________

Support
Trio SiDiLé

Denne trio er dannet i Norddjurs kulturskole, af musiklærer Eline Engholm med hendes to dygtige elever Ida Hjort og Isabella Vahle.

Eline har undervist Ida og Isabella siden de var børn, nu er de 18 og 16 år og allerede erfarne artister.

"Der er ingen tvivl om at Ida og Isabella hver især er spirende talenter og kommer sikkert til at beskæftige sig med musikken på højeste plan, i deres kommende voksenliv. At følge deres musikalske udvikling har været en sand fornøjelse. De har et gåpåmod som få unge i deres alder har." - Eline

Trio SiDiLé spiller sange af forskellige kvindelige kunstnere i egne arrangementer, samt egne kompositioner.

Trioen består af
Ida Hjort - Guitar, lead vokal
Isabella Vahle - klaver, lead vokal
Eline Engholm - Guitar, percussion, korPavillonsalen

Unummererede pladser

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 125,- kr. / i døren 150,- kr.
Billetpris for studerende 60,- kr. Gyldigt studiekort skal fremvises ved indgangen.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillionen på tlf: 8632 1633

 


Se mere

Pris 125 kr

Sted Pavillonsalen

Pladser Unummererede pladser

Arrangør Pavillonen