Sing Sing Sing

14. sep
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

14. september
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

SING SING SING

Feat : Alex Nyborg Madsen - Lonnie Kjer - Søren Jacobsen - Sascha Dupont - Ivan Pedersen.

Danmarks mest utænkelige bandkonstellation … en rocksanger-radiovært, en tidligere Grand Prix-vinder, en rutineret guitarist/producer, en emigreret ’Hit med sangen’- tv-kendis og en kommende pop-pensionist beviser nu på sjette år sin levedygtighed.

Sing Sing Sings sange er inspireret af såvel folk, countryrock, singer/songwriter-genren, som flowerpower og straight pop og er nærmest tidløse i deres melodiøsitet. Selv de nyeste sange sætter sig umærkeligt fast hos det fremmødte publikum. Sing Sing Sing har bevist, at den gode melodi altid holder, og med fire forsangere, som konstant slås om pladsen i front af lydbilledet, er der selvfølgelig dømt leadvokal og kor for alle pengene.

Du har sikkert hørt sangene fra ‘In This Together‘, det andet og seneste album fra Sing Sing Sing, for på både radiostationer landet over og på landets spillesteder har de nye sange vist sig at holde mere end vand. Første single fra albummet ‘Come Back Home’ var en radiodarling og nærmest et fænomen på de sociale medier og endte oven i købet som en del af den musikalske baggrund i tv-udsendelsen: ”Landmand søger kærlighed”.


Vi ses i Pavillonen

Centerssalen Nummererede pladser

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 225,- kr. / i døren 250,-
UNGBILLET - under 22 år i forsalg kr. 125,-. Gyldigt ID medbringes.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 225 kr

Sted Centersalen

Pladser Nummererede pladser

Arrangør Pavillonen